غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

آژانس: ایران غنی‌سازی با چهارمین آبشار نطنز را آغاز کرده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی جدید اعلام کرد که ایران غنی‌سازی اورانیوم با چهارمین آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته در نطنز را آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۶۰

 به گزارش راهبرد معاصر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داد که ایران غنی‌سازی اورانیوم با سانتریفیوژهای پیشرفته در تاسیسات هسته‌ای نطنز را افزایش داده است.

این نهاد بین‌المللی امروز (پنج‌شنبه) گزارشی منتشر کرده و مدعی شد ایران غنی‌سازی اورانیوم را با استفاده از چهارمین آبشار سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲M و در نیروگاه زیرزمینی نطنز آغاز کرده است.

این گزارش از سوی یک ناظر اتمی سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه به رویترز رسیده است. این نهاد مدعی شده ایران اقدام به نقض بیشتر توافق هسته‌ای کرده است.

هفته گذشته «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‎ای مدعی شد احیای توافق هسته‌ای ایران منوط به شفاف‌سازی‌هایی از سوی تهران است.

این مقام ارشد بین‌المللی پیشتر گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر غنی‌سازی اورانیوم با سانتریفیوژ‌های IR-۴ از سوی ایران در «نطنز» را تایید کرده و گفته بود: «ایران از سانتریفیوژ‌های IR-۴ برای غنی‌سازی گاز هگزا فلوراید اورانیوم تا ۵ درصد استفاده می‌کند.»

دوم اسفند ماه سال گذشته (۱۳۹۹) رافائل گروسی به ایران آمد. پیش از این سفر، ایران اعلام کرد اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و بازرسی بازرسان آژانس انرژی اتمی از سایت‌های هسته‌ای را لغو خواهد کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر