کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اتهام‌زنی انگلیس علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در کنفرانس عمومی آژانس اتمی

معاون وزیر انرژی انگلیس در تداوم سیاه‌نمایی غرب علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، این ادعای نخ‌نما را مطرح کرد که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 17
کد خبر: ۲۵۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیلیپ الکساندر هانت طی سخنانی در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از دیروز (دوشنبه) در وین آغاز شده و تا روز جمعه ادامه دارد، ادعا کرد: ما نسبت به خودداری ایران از اجرای تعهدات پادمانی و عدم همکاری این کشور با تحقیقات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده، عمیقاً نگران هستیم.

وی به رغم همکاری‌های همیشگی و گسترده ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا‌های پادمانی را که در اسناد مجعول رژیم صهیونیستی ریشه دارد، مطرح کرد و مدعی شد: ایران طی ۵ سال گذشته توضیحات معتبری را درباره ذرات اتمی کشف شده در این کشور ارائه نکرده است و به همین خاطر است که آژانس نمی‌تواند درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران تضمین دهد.

معاون وزیر انرژی انگلیس با اشاره به تدابیر جبرانی ایران در برجام و اقدامات صورت گرفته در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران) ادعا کرد: ذخایر اورانیوم غنی شده در ایران از ۲۸ برابر سقف تعیین شده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فراتر رفته است و این کشور بدون هیچ توجیه غیرنظامی معتبری به تولید اورانیوم با غنای بالا ادامه می‌دهد.

وی در پایان این‌طور ادعا کرد: ما مصمم هستیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند و به یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای این تهدید جدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی متعهد هستیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر