کلاهبرداری سایبری با ترفند به روز رسانی اپلیکیشن شاد-راهبرد معاصر

کلاهبرداری سایبری با ترفند به روز رسانی اپلیکیشن شاد

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به ترفند جدید مجرمان سایبری با پوشش به روزرسانی اپلیکیشن شاد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با بیان اینکه نرم افزار شاد را باید از منابع معتبر دانلود کرد اظهار داشت: اخیرا شاهد ارسال پیامک‌هایی با عنوان «به روزرسانی اپلیکیشن شاد» از سوی افراد سودجو برای دانش‌آموزان هستیم. 

وی گفت: در این پیام‌ها از دانش‌آموزان خواسته شده تا اپلیکیشن شاد خود را به روز کنند چرا که در غیر این‌ صورت اپلیکیشن شاد آنها غیر فعال شده و دیگر خدماتی به آنها ارائه داده نخواهد شد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به این موضوع که پیام‌هایی که از سوی مجرمان سایبری برای دانش‌آموزان ارسال می‌شوند هدفی جزء سرقت اطلاعات تلفن همراه ندارند تصریح کرد: دانش‌آموزان و خانواده‌های محترم به هیچ وجه به این پیام‌ها توجه نکرده و به لینک‌های ارائه شده در این پیام‌ها مراجعه نکنند، چرا که احتمال آلودگی به بدافزارهای مخرب، جاسوسی و جعلی و سرقت تمامی اطلاعات گوشی اعم از پیامک‌ها، مخاطبین، عکس‌ها و... وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: افراد برای دانلود و بروز رسانی اپلیکیشن شاد به فروشگاه نرم افزار معتبر داخلی و یا وب سایت shad.medu.ir مراجعه کنند و به هیچ وجه به لینک های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های نامعتبر توجه نکنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده