سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

توقف پذیرش بیماران غیر اورژانسی از ۱۴ فروردین

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی و پیش بینی روند رو به رشد بیماران کووید ۱۹ پس از پایان تعطیلات و مراجعه مسافران نوروزی در ابلاغی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرد که پذیرش بیماران غیر اورژانسی متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی در ابلاغیه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و روسای بیمارستان‌های مسیح دانشوری و مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی تاکید کرد: از تاریخ امروز ۱۴ فرودین ماه جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو (غیر اورژانسی) در کلیه مراکز درمانی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود.

معاون درمان وزارت بهداشت در این ابلاغیه نوشت: ضمن تشکر از روسا، معاونان، مدیران و پرسنل محترم دانشگاه‌ها و کادر درمان کلیه مراکز درمانی که با تلاش بی دریغ، در طی ماه‌های متمادی  علیرغم مشکلات به ارائه خدمت مخلصانه به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پرداخته‌اند، با عنایت به افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی، پیش بینی روند رو به رشد پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی و ضرورت مدیریت ظرفیت موجود لازم است از این تاریخ جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو در کلیه مراکز درمانی (اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه) تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود. اگرچه پذیرش بیماران الکتیو در بیمارستان‌های تک تخصصی قلب و عروق، چشم و زنان بلامانع است.

وی ادامه داد: بدیهی است رصد مستمر وضعیت در سطح کشور و هر منطقه در حال انجام بوده و برقراری روال عادی در پذیرش بیماران غیر اورژانسی و جراحی‌های الکتیو پس از پایدار شدن شرایط با هماهنگی این معاونت از سرگرفته خواهد شد. ضمناً مدیریت پوشش سایر بیماران اورژانسی و شرایط غیر قابل تعویق نیز تحت مدیریت در این مدت صورت خواهد پذیرفت./ایرنا

ارسال نظر