کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

توقف پذیرش بیماران غیر اورژانسی از ۱۴ فروردین

توقف پذیرش بیماران غیر اورژانسی از ۱۴ فروردین معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی و پیش بینی روند رو به رشد بیماران کووید ۱۹ پس از پایان تعطیلات و مراجعه مسافران نوروزی در ابلاغی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرد که پذیرش بیماران غیر اورژانسی متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی در ابلاغیه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و روسای بیمارستان‌های مسیح دانشوری و مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی تاکید کرد: از تاریخ امروز ۱۴ فرودین ماه جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو (غیر اورژانسی) در کلیه مراکز درمانی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود.

معاون درمان وزارت بهداشت در این ابلاغیه نوشت: ضمن تشکر از روسا، معاونان، مدیران و پرسنل محترم دانشگاه‌ها و کادر درمان کلیه مراکز درمانی که با تلاش بی دریغ، در طی ماه‌های متمادی  علیرغم مشکلات به ارائه خدمت مخلصانه به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ پرداخته‌اند، با عنایت به افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی، پیش بینی روند رو به رشد پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی و ضرورت مدیریت ظرفیت موجود لازم است از این تاریخ جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو در کلیه مراکز درمانی (اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه) تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در بخش‌های بستری و ویژه فراهم شود. اگرچه پذیرش بیماران الکتیو در بیمارستان‌های تک تخصصی قلب و عروق، چشم و زنان بلامانع است.

وی ادامه داد: بدیهی است رصد مستمر وضعیت در سطح کشور و هر منطقه در حال انجام بوده و برقراری روال عادی در پذیرش بیماران غیر اورژانسی و جراحی‌های الکتیو پس از پایدار شدن شرایط با هماهنگی این معاونت از سرگرفته خواهد شد. ضمناً مدیریت پوشش سایر بیماران اورژانسی و شرایط غیر قابل تعویق نیز تحت مدیریت در این مدت صورت خواهد پذیرفت./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار