عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس 

بررسی ۲ طرح مربوط به ساماندهی معلمان در مجلس

سخنگوی کمیسیون آموزش از بررسی ۲ طرح مربوط به ساماندهی معلمان غیر رسمی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش در این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی اظهار داشت: این طرح در حال حاضر در کارگروه آموزش و پرورش کمیسیون در حال بررسی و ارزیابی است.

وی افزود: با توجه به بررسی بودجه در مجلس جلسات کمیسیون‌های تخصصی برگزار نمی‌شد که در سال جدید ارزیابی طرح‌ها و لوایح از جمله طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی در کمیسیون آموزش از سرگرفته می‌شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس، با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت حدود 200 هزار معلم غیر رسمی در کشور یکی از مهمترین محورهای طرح مذکور است، اضافه کرد: بخش مهمی از بار آموزشی کشور بر دوش این معلمان است که لازم است وضعیت این نیروها هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف و ساماندهی شوند.

حجت‌الاسلام فلاحی ادامه داد: طرح ساماندهی این معلمان در دستورکار کمیسیون آموزش و تحقیقات است و قطعاً همه معلمان از جمله حق‌التدریس‌ها، نهضتی‌ها، پیش دبستانی‌ها و خرید خدماتی‌ها بر اساس این طرح به نحوی به صورت رسمی جذب خواهند شد؛ همچنین بر اساس این طرح جذب بهترین افراد از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی مدنظر است.

وی درباره زمان بررسی طرح ساماندهی معلمان غیر رسمی در جلسه علنی مجلس، گفت: با توجه به اهمیت موضوع احتمالا طرح مذکور از اولویت دستورکارهای جلسه علنی مجلس در سال جدید قرار خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: علاوه بر این طرح دیگری تحت عنوان ساماندهی منابع انسانی آموزش و پرورش نیز در دستورکار کمیسیون قرار دارد که در سال جدید در دستورکار کمیسیون قرار خواهد گرفت./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار