عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

بودجه غیرشفاف، تورم زا و غیرواقعی را مردم نمی پذیرند

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ومحاسبات مجلس در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، توجه ویژه به برخی نکات بودجه ای را در اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۰ جهت ارسال به مجلس یادآوری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۹۳

بودجه غیرشفاف، تورم زا و غیرواقعی را مردم نمی پذیرندبه گزارش راهبرد معاصر حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون برنامه وبودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور توجه ویژه به برخی نکات بودجه ای را در اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۰ جهت ارسال به مجلس یادآوری نموده است.

 وی در این نامه با اشاره به برخی از ایرادات، کاستی ها وابهامات لایحه بودجه ۱۴۰۰ ، از جمله شفاف سازی و واقع نمایی و رعایت شاخص  های  کلان لایحه بودجه  به ویژه تورم  واشتغال  را مورد تاکید قرار داده است.
 
در نامه رئیس کمیسیون برنامه وبودجه و محاسبات مجلس ضریب جینی، اشتغال، ارزش پول ملی ونجات بورس  از وضعیت فعلی، امنیت غذایی و دارویی، پیام مثبت برای مردم و فقر زدایی، از مواردی است که باید در اصلاح لایحه بودجه جهت تقدیم به مجلس  مورد توجه قرارگیرد.

 وی علاوه بر موارد یاد شده شفاف سازی در میزان اعتبار مورد نیاز اجرایی نمودن  نظام رتبه بندی معلمان را نیز در این نامه مورد تاکید قرار داده است.

حاجی بابایی در ادامه نامه خود  اعتبار مورد نیاز همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه های  وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و... با اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی را نیز در یکی از بند ها یادآوری کرده است.

 وی در نامه به نوبخت  درخواست کرده است که همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارگران سازمان تامین اجتماعی با حقوق بازنشستگان کشوری ولشکری وتحکیم حقوق همه بازنشستگان نیز در اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۰، مورد توجه ویژه قرار گیرد.
 
رئیس کمیسیون برنامه وبودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی  در این نامه اصلاح حقوق کارکنان  مظلوم زندان ها را نیز مورد تاکید قرار داده است.

وی نگاه عالمانه به حقوق کسانی را که در جزایر جنوب کشور به خدمت اشتغال دارند را نیز از جمله مواردی برشمرده است که باید در اصلاح بودجه به آن توجه شود.

حاجی بابایی در این نامه به لزوم توجه به معیشت مردم به ویژه افرادی که حقوق پایین دارند، اشاره نموده و افزوده است، نیروهای کار معین، شرکتی کارمزد و...ایجاد فرصت برای تبدیل وضعیت این طیف از پرسنل دولت به ویژه ایثارگران در بودجه ۱۴۰۰ باید مورد توجه قرار گیرد. متن مشروح این نامه به شرح ذیل است:

‌جناب آقای دکتر نوبخت

رئیس محترم سازمان برنامه وبودجه کشور

 سلام علیکم؛

با تشکر از تلاش های جنابعالی و همکاران محترم در اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری، برخی از ایرادات،کاستی ها و ابهامات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰راجهت اصلاح و تقدیم به مجلس شورای اسلامی یادآوری می نماید. مستدعی است دستور فرمایید، علاوه برشفاف سازی وواقع نمایی و رعایت شاخص‌های کلان لایحه بودجه بویژه تورم، ضریب جینی، اشتغال، ارزش پول ملی، فقرزدایی، امنیت غذایی ودارویی، نجات بورس از وضعیت نابسامان کنونی و پیام مثبت برای مردم، مواردذیل:

۱_  میزان اعتبار اجرای  نطام رتبه بندی معلمان 

۲_ اعتبار مورد نیاز اجرای همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و... با اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی

۳_ همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارگران سازمان تامین اجتماعی، با بازنشستگان کشوری و لشکری وتحکیم حقوق کل  بازنشستگان۴_اصلاح حقوق کارکنان مظلوم زندان ها۵_نگاه عالمانه به حقوق کسانی که در جزایر جنوب کشورمانند عسلویه جان خودرادرکف دست قرارداده اند را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ تبیین و اصلاح فرمایید.

قبلا ازاقدام مقتضی که مبذول می فرمایید کمال تشکر وامتنان را دارد.

حمیدرضا حاجی بابایی

رئیس کمیسیون برنامه وبودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی

مطالب مرتبط
ارسال نظر