رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

تعیین تکلیف نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات

مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش درباره زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یارمحمد حسین بر مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش وپرورش درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش که سال گذشته برگزار شد، اظهار کرد: نتایج اولیه یک برابر ظرفیت مشخص شده است، بدین معنی که برای یک پست دو نفر انتخاب نشده است.

 

او ادامه داد: بعد از این مرحله فرآیند گزینش انجام می‌شود و بعد از اتمام آن نتایج نهایی مشخص خواهد شد، در شرایط کنونی نتایج اولیه برای استان‌ها ارسال شده است.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش بیان کرد: بعد از تعیین نتایج نهایی آزمون استخدامی پذیرفته‌شدگان در دوره‌های مهارت‌آموزی دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان دوره یکساله را طی می‌کنند و بعد از آن امکان ورود به حرفه معلمی را خواهند داشت.

 

حسین‌بر درباره جذب نیروی انسانی جدید از طریق آزمون استخدامی جدید برای دستگاه‌های اجرایی کشور بیان کرد: برای آزمون استخدامی جدید هنور سهمیه جذب مشخص نشده است و در حال مذاکره با سازمان امور اداری و استخدامی کشور هستیم.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلاتی آموزش و پرورش تصریح کرد: بنا بر سهمیه‌ای که سازمان امور اداری و استخدامی به آموزش و پرورش اختصاص دهد اجازه جذب نیرو میسر می‌شود و هنوز این سهمیه نهایی نشده است بنابراین در مورد تعداد پذیرش نیرو فعلا تا قطعی شدن کار نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم.

 

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا زمان برگزاری آزمون استخدامی جدید قطعی شده است یا خیر، گفت: در این مورد هم هنوز قطعیتی نداریم و احتمال می‌دهیم اواخر بهار در این مورد تصمیم‌گیری نهایی انجام شود هرچند که متولی برگزاری این آزمون نیستیم./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر