تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

ریاض: به ما اطمینان داده شده که مساله موشکی ایران در مذاکرات گنجانده خواهد شد

وزیر خارجه سعودی با تکرار ادعاهای این کشور علیه ایران مدعی شد، به ریاض اطمینان داده شده است که برنامه موشکی و رفتارهای منطقه‌ای ایران در توافق جدید با تهران گنجانده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی در مصاحبه با شبکه فرانسه 24 مدعی شد، به ریاض اطمینان داده شده است که هرگونه توافق جدید با ایران درخواستهای بیشتری در زمینه برنامه موشکی این کشور و همچنین حمایت تهران از گروههای نظامی در منطقه را شامل خواهد شد.

 

وی گفته، ما مطمئن هستیم که جامعه بین‌المللی سخت کار خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که نقصهای توافق هسته‌ای به مرور مرتفع خواهد شد و بی ثباتی منطقه‌ای ناشی از فعالیتهای ایران برطرف می‌شود.

 

وزیر خارجه سعودی در ادامه تاکید کرد، هیچ کانال غیرمستقیمی بین ریاض و تهران وجود ندارد اما عربستان سعودی آماده است در صورت تغییر رفتارهای ایران وارد مذاکره شود.

 

وزیر خارجه عربستان سعودی روز شنبه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی ان ان» هم خواستار مشارکت در مذاکرات هسته‌ای ایران شد و آن را فرصت‌ گفت‌وگو میان عربستان سعودی و ایران و احتمال توسعه روابط بین آنها تا سطح مشارکت خواند.

 

در مورد یمن نیز فیصل بن فرحان به فرانس 24 گفت، علیرغم حمله نیروهای حوثی(انصارالله) به نیروهای مورد حمایت عربستان سعودی، پیشنهاد آتش بس همچنان روی میز قرار دارد.

 

وزیر خارجه سعودی‌ها درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیز گفت: هرگونه عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو بعد از توافق صلح میان فلسطین و اسرائیل ممکن خواهد شد./ فارس

ارسال نظر