دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ریاض: به ما اطمینان داده شده که مساله موشکی ایران در مذاکرات گنجانده خواهد شد

وزیر خارجه سعودی با تکرار ادعاهای این کشور علیه ایران مدعی شد، به ریاض اطمینان داده شده است که برنامه موشکی و رفتارهای منطقه‌ای ایران در توافق جدید با تهران گنجانده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی در مصاحبه با شبکه فرانسه 24 مدعی شد، به ریاض اطمینان داده شده است که هرگونه توافق جدید با ایران درخواستهای بیشتری در زمینه برنامه موشکی این کشور و همچنین حمایت تهران از گروههای نظامی در منطقه را شامل خواهد شد.

 

وی گفته، ما مطمئن هستیم که جامعه بین‌المللی سخت کار خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که نقصهای توافق هسته‌ای به مرور مرتفع خواهد شد و بی ثباتی منطقه‌ای ناشی از فعالیتهای ایران برطرف می‌شود.

 

وزیر خارجه سعودی در ادامه تاکید کرد، هیچ کانال غیرمستقیمی بین ریاض و تهران وجود ندارد اما عربستان سعودی آماده است در صورت تغییر رفتارهای ایران وارد مذاکره شود.

 

وزیر خارجه عربستان سعودی روز شنبه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی ان ان» هم خواستار مشارکت در مذاکرات هسته‌ای ایران شد و آن را فرصت‌ گفت‌وگو میان عربستان سعودی و ایران و احتمال توسعه روابط بین آنها تا سطح مشارکت خواند.

 

در مورد یمن نیز فیصل بن فرحان به فرانس 24 گفت، علیرغم حمله نیروهای حوثی(انصارالله) به نیروهای مورد حمایت عربستان سعودی، پیشنهاد آتش بس همچنان روی میز قرار دارد.

 

وزیر خارجه سعودی‌ها درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیز گفت: هرگونه عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو بعد از توافق صلح میان فلسطین و اسرائیل ممکن خواهد شد./ فارس

ارسال نظر