آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

دیپلمات روس: آمریکا با تحریم، از متحدانش نیز باج می‌گیرد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، در واکنش به اعمال تحریم‌های جدید علیه صنایع دفاعی ترکیه توسط آمریکا، گفت سیاست تحریم در دولت‌های مختلف واشنگتن فارغ از دموکرات یا جمهوری‌خواه بودن آن ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام دولت جدید آمریکا در اعمال مجدد تحریم‌هایی علیه صنایع دفاعی ترکیه، با واکنش «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین مواجه شد.

 

اولیانوف بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «داستانی بی‌پایان. آمریکا حتی متحدان خودش را نیز تحریم کرده و از آنها باج می‌گیرد. در زمان دولت قبلی آمریکا، شرکت‌های غربی به قدری ترسانده شدند که از ایران فرار کردند».

 

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بعد از خروج دولت قبلی این کشور از توافق هسته‌ای، افزود: «از آن زمان هیچ تغییری رخ نداده است. این سیاست (تحریم)، با برخی استثناها، ادامه پیدا می‌کند».

 

بامداد سه‌شنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد پنج مقام صنایع دفاعی ترکیه از جمله «اسماعیل دمیر» رئیس آن را به دلیل ارتباط با بخش‌های نظامی و اطلاعاتی روسیه، ذیل قانون «کاتسا» تحریم کرده است. 

 

این در حالی است که آمریکا در ماه آذر، صنایع دفاعی ترکیه و دمیر را به دلیل اقدام آنکارا برای خرید اس-۴۰۰ به لیست تحریم‌های خود افزوده بود. واشنگتن مدعی شده بود آنکارا به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید این سامانه تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفته است.

 

چند هفته قبل نیز، «دیوید ساترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا با هشدار درباره عواقب جدی که فعال‌سازی سامانه پدافند موشکی روسی برای آنکارا دارد، گفت تنها راه حل بحران این کشور با واشنگتن، کنار گذاشتن این سامانه است.

 

دولت پیشین آمریکا بعد از خروج از برجام، در ماه‌های پایانی حضور در کاخ سفید، برخی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی را که به بهانه‌های هسته‌ای تحریم‌ شده بودند را با برچسب‌های جدید (برچسب‌ «تروریسم» و «سلاح‌های کشتار جمعی») در فهرست تحریم‌ها قرار داد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار