حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

پکن: شروط ایران درباره برجام باید تأمین شود

نماینده چین در سازمان‌های بین‌المللی با تأیید مواضع جمهوری اسلامی درباره برجام تأکید کرد که در وهله اول، شروط قانونی ایران درباره توافق هسته‌ای باید تأیید و تأمین شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «وانگ چون» نماینده چین در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین پایتخت اتریش با تأیید موضع تیم مذاکره‌کننده ایران در نشست کمیسیون برجام در وین بر لزوم بازگشت به موقع آمریکا به برجام از طریق برداشتن تمامی تحریم‌های غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

 

به نوشته روزنامه آمریکایی «واشنگتن اگزمینر»، وانگ روز گذشته (چهارشنبه) در گفت‌وگو با رسانه‌ها با تکرار مواضع جمهوری اسلامی درباره برجام گفت: «این مسئله شامل اصل اساسی حق و باطل می‌شود. به عنوان یک قربانی، در وهله اول، شروط قانونی ایران باید مورد تأیید قرار گیرد و تأمین شود».

 

این دیپلمات چینی با تأکید بر برداشته شدن تمامی تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «به منظور از بین بردن بن‌بست فعلی، ضروری است که آمریکا در اولین فرصت با برداشتن تمامی تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه (علیه ایران) به برجام بازگردد».

 

وانگ چون در پاسخ به مواضع مقام‌های آمریکایی در خصوص لزوم بسط توافق هسته‌ای به توافقی گسترده‌تر که مسائل موشکی ایران و مسائل منطقه‌ای را نیز دربرگیرد، گفت: «هدف اصلی مذاکرات، رسیدگی به موضوع هسته‌ای ایران و نه تمامی موضوعات امنیتی منطقه بوده است. لازم است که نگرانی‌های مربوط به امنیت منطقه‌ای مجزا شود و به جای برجام در بستری دیگر مورد بررسی قرار گیرد».

 

دور‌ نخست نشست حضوری کمیسیون مشترک برجام در «گراند هتل» شهر وین روز سه‌شنبه هفته جاری در حالی برگزار شد که با توافق برای ادامه رایزنی‌ها در سطح کارشناسی پایان یافت.

 

«سید عباس عراقچی»‌ معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیأت ایرانی در نشست کمیسیون مشترک برجام تأکید کرد: رفع تحریم‌های‌ آمریکا، اولین و ضروری ترین اقدام برای احیای برجام است و جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد به محض رفع تحریم‌ها و پس از راستی آزمایی آن، اقدامات جبرانی هسته‌ای خود را متوقف کرده و به اجرای کامل برجام برگردد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار