یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد

آغاز واکسیناسیون ۲۰۰ کارگر پسماند از فردا

فاز اول واکسیناسیون کارگران بخش پسماند پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از شنبه ۲۱ فروردین آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره واکسیناسیون پاکبانان و کارگران در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا در این سازمان با بیان اینکه پیگیری‌ها برای واکسیناسیون این افراد از اواخر سال گذشته آغاز شده ، گفت: هماهنگی ها با وزارت بهداشت انجام شده و از طرف معاونت این وزارتخانه دستور تحویل ۲۰۰ دوز واکسن به سازمان مدیریت پسماند ابلاغ شده که روز شنبه واکسن ها را دریافت و تزریق آن‌ها را از همان روز آغاز خواهیم کرد.

وی افزود: سازمان مدیریت پسماند، پزشک مقیم دارد و با نظارت وزارت بهداشت و رعایت پروتکل ها در فاز اول ۲۰۰ دوز واکسن به کارگران مدیریت پسماند پزشکی تزریق می شود و در فازهای بعدی برای سایر پاکبانان و کارگران مجتمع پردازش آرادکوه و بخش انتقال پسماند این اتفاق خواهد افتاد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت طوری عمل می کنیم که دوز بعدی نیز پس از دوز اول به این افراد تزریق شود، تاکید کرد: همه پرسنلی که با پسماند عادی مرتبط اند نیز در برنامه واکسیناسیون قرار دارند و اگر سرعت عمل تحویل واکسن ها بیشتر شود و فرایند اداری آن طولانی نشود، تمامی این افراد به‌زودی واکسینه می‌شوند.

علیپور ادامه داد: در سازمان مدیریت پسماند در دو بخش پیگیر واکسیناسیون افراد در معرض خطر هستیم؛ ابتدا کارگرانی که مشخصا با خود سازمان در حوزه های دفن، پردازش، انتقال و جمع آوری پسماند در حال همکاری هستند و بخش دوم بحث مناطق ۲۲ گانه است که البته متولی این بخش خود مناطق هستند.

وی اضافه کرد: البته سازمان پسماند همکاری ها را انجام داده که مناطق فهرست ۱۷ هزار کارگری که در حوزه رفت و روب مشغول فعالیت هستند را به وزارت بهداشت اعلام کنند تا تخصیص واکسن برای آنها اتفاق بیفتد.

بر اساس گزارش سایت شهر، علیپور همچنین تاکید کرد: در سازمان مدیریت پسماند بخش ویژه ای به نام مدیریت پسماندهای پزشکی داریم که هیچ منطقه ای متولی آن نیست و موضوع به خود سازمان برمی گردد. این بخش حدود ۲۰۰ نفر کارگر را شامل می شود که در جمع آوری، انتقال و دفن مستقیما با پسماند پزشکی مرتبط هستند. علاوه بر این کارگران حوزه پسماندهای عادی سازمان مدیریت پسماند نیز در معرض خطر هستند و البته این افراد در اولویت دوم هستند که مجموع این افراد و بخش پسماند پزشکی به حدود هزار و ۶۵۰ نفر می رسد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار