روحانی: اولین علت موج چهارم کرونا ورود ویروس انگلیسی از کشور عراق بوده است-راهبرد معاصر
رئیس سازمان امور اجتماعی منصوب شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از جنگنده جی ۱۰ چین + عکس بیانیه سپاه: عملیات وعده صادق در امتداد آرمان شهید طهرانی‌مقدم است پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه: شرط اصلاح وضعیت کشور استفاده از ظرفیت همه نیرو‌های نخبه است معاون اول رئیس جمهور در اجلاس سازمان همکاری اسلامی: پیشنهاد ایران برگزاری همه‌پرسی بین فلسطینیان است گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن‌سلمان جزئیات حادثه تروریستی سراوان | شهدا از هموطنان اهل سنت استاندار سیستان و بلوچستان: چهار نفر از شهدای سراوان هنگام اقامه نماز به شهادت رسیدند/ تروریست‌ها بلوچ نبودند

روحانی: اولین علت موج چهارم کرونا ورود ویروس انگلیسی از کشور عراق بوده است

رئیس جمهور گفت:متاسفانه سه خیز و موج را پشت سر گذاشتیم و همه تلاش ما از اسفندماه این بود که وارد موج چهارم نشویم و باید خدمت مردم بگوئیم متاسفانه امروز وارد موج چهارم شدیم. اولین عامل، ورود ویروس انگلیسی از کشور عراق بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 10
کد خبر: ۸۳۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا گفت: در آستانه ماه رمضان هستیم و امیدواریم از این ماه پر برکت بتوانیم استفاده کنیم.

 

وی ادامه داد: متاسفانه سه خیز و موج را پشت سر گذاشتیم و همه تلاش ما از اسفندماه این بود که وارد موج چهارم نشویم و باید خدمت مردم بگوئیم متاسفانه امروز وارد موج چهارم شدیم. اولین عامل ورود ویروس انگلیسی از کشور عراق بوده است.

 

روحانی با بیان اینکه دلایل دیگر این موج، سفرها، خریدهای نوروزی و دید و بازدید بوده است، تصریح کرد: ما از قبل عنوان کردیم که سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است اما برخی رعایت نکردند.

 

وی بیان داشت: برخی افراد تست آن‌ها مثبت بود اما به سفر و دید و بازدید رفتند. این تخلف بزرگی است. کسی که تست او مثبت شده نباید به تجمعات برود و باید در خانه بماند.

 

روحانی تصریح کرد: اگر دستورالعمل‌ها را مردم در جامعه بالای ۹۰ درصد رعایت کنند خطر کمتر است. اما اگر پروتکل‌ها کاهش یابد خطر در کمین است. آمار نشان می‌دهد پروتکل‌ها ۵۶ درصد رعایت می‌شود. جامعه ما و کادر درمان ما خسته است. در خستگی تصمیم‌گیری یکم سخت است و ناچار می‌شویم محتاطانه تصمیم بگیریم.

 

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنیم. شاید برخی می‌گویند که شما باید مرز‌ها را سخت‌گیری می‌کردید تا ویروس انگلیسی وارد نشود. مگر کشورهای اروپایی توانستند اینکار را انجام دهند.

 

وی ادامه داد: این خطای بزرگی است که به برخی کشورها واکسن نمی‌دهند. باید همه دنیا دست به دست هم بدهند که به یک نقطه مطمئن برسیم. اگر واکسیناسیون به تعداد کامل در جهان انجام شود خیلی موثر خواهد بود. واکسن بی تردید تاصیر گذار است. ما باید با همه قدرت واکسن خارجی را تا روزی که واکسن داخلی بیاید بکار گیریم.

 

رئیس جمهور تصریح کرد: در موضوع مبارزه با کووید ۱۹ همه باید یک صدا باشیم. چند جور نباید حرف بزنیم. اینکه برای ستاد ملی کرونا یک سخنگو گذاشتیم برای این است که یکصدایی باشد. نمی‌شود که هر کسی برود در تلویزیون سخن بگوید جز این نیست که بهانه به ضد انقلاب می‌دهیم.

 

روحانی بیان داشت: موج چهارم را ما از اول بهمن انتظار می‌کشیدیم. ما وارد این مشکل شده‌ایم و ان شا الله دست به دست هم می‌دهیم و از این مشکل عبور می‌کنیم.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: بسته حمایتی ماه رمضان را تصویب کردیم، ان شا الله ۶۰ میلیون نفر از این بسته استفاده خواهند کرد. ماهانه این بسته معیشتی پرداخت می‌شود و یک نوبت هم در روزهای ابتدایی ماه رمضان پرداخت خواهد شد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه دوره سخت ۱۰ ، ۱۵ روزه پیش روی داریم،‌تصریح کرد: مطمئن هستم اگر همه دست بدست هم بدهیم و همه هم مراعات کنند از این مشکل عبور خواهیم کرد. در مساله واکسن هم همه توان و امکان خود را به کار می‌گیریم که واکسن بیشتر وارد کشور شود، تزریق واکسن بیشتر شود، در داخل هم ه بیشتر تولید می‌شود.

 

روحانی با اشاره به تصمیمات امروز جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اظهارداشت: تصمیم اول اینکه نزدیک به ۱۲هزار تخت بیمارستانی آماده بهره برداری است که گاهی ۹۰درصد،یا ۹۵درصد و بعضا ۹۷درصد کارهای این تخت‌های بیمارستانی انجام گرفته و فقط نیازمند تجهیزاتی است که باید از خارج وارد شود.

 

وی افزود: افتتاح این بیمارستان‌ها برای مقابله با کرونا با توان داخلی امکان‌پذیر است ممکن است فقط دو تا تجهیزات مانده که بعدا خریداری و تکمیل می‌شود ، بنابراین همه توان خود را به کار می‌گیریم تا در کوتاه‌‌ترین زمان ممکن این ۱۰، ۱۲هزار تخت جدید وارد مدار شود.

 

رییس جمهور اضافه کرد: از نظر استخدام کادر درمان هم همه کارهای لازم انجام گرفته است. در بهمن ماه مجوز صادر شده و بر عهده وزارت بهداشت و درمان است که کارهای استخدامی را هر چه سریع‌تر انجام بدهد و این کار انشاءالله انجام بگیرد که مشکلی نباشد.

 

وی با اشاره به دیگر تصمیمات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای تغییری در سقف بودجه در موارد ضروری کرونایی لازم بود تصمیاتی گرفته شود که آن را امروز تصویب کردیم. افرادی هم که وام گرفته‌اند با مقرراتی که اعلام می‌شود و قبلا یک مهلتی تا پایان سال ۹۹ داده بودیم ۶ ماه دیگر تمدید کردیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده