اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

دولت روحانی به روایت آمار/رکورد شکنی در گسترش بی سابقه فقر در کشور

دولت حسن روحانی برای اولین بار طی ۴۰ سال اخیر، طی ۳ سال متوالی تورم بالای ۳۰درصد و در دو سال متوالی نرخ تورم بالای ۴۰ درصد را پشت سرگذاشته که از سال ۶۰ تاکنون در هیچ دولتی سابقه نداشته و موجب گسترش و تعمیق بی سابقه فقر در کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  بررسی آمارهای بانک مرکزی از تورم سالانه در کشور از سال 60 یعنی دولت اول موسوی تا سال 99 یعنی دولت دوم حسن روحانی نشان می دهد، تا قبل از دولت دوازدهم، در هیچ دولتی سابقه 3 سال متوالی تورم بالای 30 درصد یا دو سال متوالی تورم بالای 40 درصد سابقه نداشته است.

بر اساس آنچه در جدول رسمی بانک مرکزی در ادامه مشاهده می کنید، نرخ تورم در سال 97 به 31.2 درصد و سال 98 به 41.2 درصد رسیده و بر اساس گزارشی که اخیرا وزارت اقتصاد منتشر کرده، نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی در سال 99 به بالای 44 درصد رسیده است.

این در حالی است که حتی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی که رکورد تورم 49.4 درصد را هم داشتیم، تورم بالای 30درصد تنها در 2 سال 73 و 74 و تورم بالای 40 درصد هم در سال 74 رخ داده است. 

در دولت احمدی نژاد هم که شدید ترین تحریم های آمریکا، اروپا و سازمان ملل بر علیه ایران اعمال شد، تورم بالای 30درصد طی دو سال 87 و 88 رخ داده و تورم بالای 40 درصد هم نداشتیم. در زمان جنگ هم تورم بالای 30درصد در کشور سابقه نداشته است.

این در حالی است که تجربه 3 سال متوالی تورم بالای 30درصد که حاصل بی تدبیری و ناکارآمدی دولت مورد حمایت اصلاح طلبان بوده است، سفره مردم را به شدت تحت تاثیر قرار داده و فقر معیشتی را تعمیق داده است.

بررسی های اجمالی سطح قیمتها در کشور طی 8 سال اخیر نشان می هد که بسیاری از کالاها و خدمات طی این مدت حدود 10 برابر گران شده اند که گزارش های تفصیلی آن بعداً منتشر خواهد شد./تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار