تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

ادامه ناآرامی‌ها در لیبی/ نبرد شدید توپخانه‌ای در اطراف طرابلس

نواحی اطراف شهر طرابلس پایتخت لیبی شاهد نبردهای سنگین توپخانه ای و راکتی بین نیروهای وابسته به ژنرال خلیفه حفتر و نیروهای وابسته به شورای ریاست جمهوری این کشور بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۴۴
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، محورهای نبرد به ویژه در اطراف شهر طرابلس پایتخت لیبی شاهد نبردهای شدید بین نیروهای ژنرال خلیفه حفتر و نیروهای شورای ریاست جمهوری این کشور بود و دوطرف مواضع و مقرهای مهمی را به کنترل خود در آوردند.

دوطرف در این نبردها از سلاح های سنگین نظیر راکت انداز و هواپیماهای جنگی استفاده کردند. جنگنده های وابسته به دولت وفاق ملی لیبی چند مقر نیروهای حفتر در شهر غریان در منطقه جبل غربی را هدف قرار دادند. آنها همچنین به اهدافی در محورهای نبرد در دو منطقه قصر بن غیشر و عین زاره حمله کردند.

نیروهای حفتر چهارشنبه شب از سرنگون کردن یک فروند هواپیمای جنگی از نوع "ال 39" وابسته به شورای ریاست جمهوری به هنگام حمله به این نیروها خبر دادند.

نیروهای حفتر روز چهارشنبه ابتدا مناطقی در اطراف شهرک العزیزیه در جنوب طرابلس را به کنترل خود در آوردند و فرودگاه بین المللی طرابلس در منطقه قصر بن غشیر را دوباره تصرف کردند و مدت کوتاهی نیز پادگاه الیرموک را گرفتند اما طولی نکشید که کنترل خود بر این پادگان مهم و جاهای دیگری را در محورهای نبرد در جنوب طرابلس از دست دادند.

محورهای نبرد در مناطق عین زاره، قسر بن غشیر، خله الفرجان و مناطق صلاح الدین و السوانی در جنوب طرابلس شاهد درگیری های شدید با سلاح های مختلف بود.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار