افزایش قربانیان حمله به مراسم یهودیان در استرالیا به ۱۶ نفر گاردین: ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است درگیری نیرو‌های سوری و ارتش لبنان در منطقه بقاع جزئیات گفتگوی وزیران خارجه آمریکا و سوریه درباره حمله تدمر ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب الله لبنان حمایت می‌کند زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا حماس ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام را تایید کرد اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد»

نخست وزیر کره جنوبی عازم تهران شد

خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد: «چانگ سیه کیون» نخست وزیر کره جنوبی، برای دیداری سه روزه از ایران، صبح امروز یکشنبه سئول را به مقصد تهران ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 11
کد خبر: ۸۳۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونهاپ روز یکشنبه اعلام کرد: انتظار می رود که چانگ در جریان سفر سه روزه خود به ایران که سه شنبه به پایان می رسد، در مورد راه های بهبود روابط سئول و تهران و سایر موارد گفت و گو کند. این دیدار اولین سفر یک نخست وزیر کره جنوبی در ۴۴ سال گذشته است.

 

گزارش می افزاید: قرار است چانگ به محض ورود به ایران با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری ایران گفت و گو کند، وی همچنین قرار است با محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کند.

 

به گفته دفتر چونگ، دیداری نیز با رئیس جمهوری اسلامی ایران «حسن روحانی» ترتیب داده شده است.

 

علاوه بر این، قرار است نخست وزیر کره جنوبی با مقامات شرکت های این کشور که در ایران فعالیت می کنند از جمله سامسونگ الکترونیک، ال جی الکترونیکس و شرکت اس کای نتورک نیز دیدار کند.

 

«سعیدخطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران پیشتر اعلام کرده بود «چانگ سیه کیون» در روزهای ۲۲ و ۲۳ فروردین برای دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران و گفتگو در خصوص موضوعات دوجانبه از جمله موضوع محدودیت‌های غیرقانونی ایجادشده برای دسترسی به منابع بانک مرکزی در این کشور به تهران سفر خواهد کرد./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار