اختلاف در واشنگتن بر سر تمدید معافیت برخی مراکز هسته‌ای ایران-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

اختلاف در واشنگتن بر سر تمدید معافیت برخی مراکز هسته‌ای ایران

منابع خبری از بروز اختلاف میان سیاستمداران ضد ایرانی در واشنگتن برای اعمال فشار بر ایران خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۲ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۵۵
به گزارش راهبرد معاصر ، منابع خبری  از بروز اختلافات جدید در میان برخی از اعضای دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و سناتورهای این کشور بر سر اجرای سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران خبر داده‌اند.

  به نوشته وب‌سایت شبکه خبری بلومبرگ، گروهی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکایی در نامه‌ای به «مایک پامپئو»، وزیر خارجه کشورشان از او خواسته‌اند از ادامه برنامه تحقیقات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جلوگیری کند.

طبق این گزارش، درخواست سناتورها به معافیت‌هایی مربوط می‌شود که دولت ترامپ بعد از خروج از برجام برای مراکز هسته‌ای اراک، بوشهر و فردو صادر کرد. واشنگتن در آن زمان اعلام کرد هدف از صدور این معافیت‌ها حفظ نظارت بر این تأسیسات است.

۶ سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی از جمله «تد کروز»، «تام کاتن» و «مارکو روبیو» در نامه‌ای از پامپئو خواسته‌اند معافیت مورد نظر را تمدید نکند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طور یکجانبه با نقض تعهدات آمریکا ذیل توافق هسته‌ای برجام کشورش را از این توافق خارج کرد. خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌های هسته‌ای که ذیل این توافق رفع شده بودند در دوره‌های ۹۰ و ۱۸۰ روزه احیا خواهند شد.

دولت آمریکا بعد از خروج از برجام کارزاری همه‌جانبه برای اعمال فشار علیه ایران به راه انداخته و در تلاش است کشورهای دیگر را به حمایت از تحریم‌های یکجانبه علیه ملت ایران فرا بخواند.

طبق نوشته بلومبرگ بر سر تمدید معافیت‌های تأسیسات هسته‌ای بوشهر، اراک و فردو در میان اعضای دولت ترامپ هم اختلاف وجود دارد.

برخی از اعضای دولت ترامپ از جمله «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید خواستار آن شده‌اند که معافیت مربوط به تأسیسات هسته‌ای بوشهر، اراک و فردو لغو شوند.

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا که خودش یکی از افراطی‌ترین اعضای دولت ترامپ در خصوص ایران است با این نظر بولتون مخالف است. مشاوران پامپئو در وزارت خارجه آمریکا می‌گویند صدور این معافیت‌ها برای تأمین منافع گسترده‌تر آمریکا از جمله هدف این کشور برای باثبات نگاه داشتن بازار نفت، لازم است.

دو فرد آشنا به تفکر دولت ترامپ گفته‌اند انتظار دارند که این معافیت‌ها در ماه می (اردیبهشت‌ماه) تمدید شوند.
ارسال نظر
آخرین اخبار