قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول

اعلام زمان تحویل اولین مسکن ملی

اعلام زمان تحویل اولین مسکن ملی وزیر راه و شهرسازی گفت: اولین واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن را در اردیبهشت ماه تحویل خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 11
کد خبر: ۸۳۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موضوع ارائه زمین مرغوب در قبال واحد مسکونی طرحی بود که در سال گذشته مطرح شد، گفت: ما در سال گذشته اعلام کردیم که اگر فرد و یا سازنده ای واحد مسکونی نیمه تمام یا واحد مسکونی ساخته شده آماده‌ای دارند در قالب طرح مسکن ملی واگذار کنند، ما با نرخ کارشناسی شده در ازای آن زمین مرغوب شهری در اختیار آنها قرار می‌دهیم تا دوباره ساخت و ساز داشته باشند.

او ادامه داد: در سال گذشته اعلام و فراخوان دادیم و تعدادی هم در چند استان مراجعه و با ادارات کل راه و شهرسازی به توافق رسیدند که این اقدام را انجام دهند.

وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه اولین واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن را در اردیبهشت ماه تحویل خواهیم داد، افزود: پیشرفت و سرعت واحدهای طرح اقدام ملی مسکن منوط به آن است که تعهدات مالی و آورده خود را طبق زمانبندی انجام دهند، چرا که اگر متقاضی آورده خود را با تاخیر پرداخت کند واحد مسکونی را به موقع تحویل نخواهند گرفت.

 اسلامی بیان کرد: افزایش سقف اجاره بها برای سال ۱۴۰۰ در آغاز فصل اجاره که در خرداد و تیر ماه است تعیین می شود.

او بیان کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا در فصل اجاره سال گذشته این سقف اجاره را تعیین کرد که امسال هم در همان بازه زمانی نرخ اجاره سال ۱۴۰۰ را نسبت به سال ۹۹ بررسی خواهد کرد.

 
 

وزیر راه وشهرسازی توضیح داد: ۲۳۰ هزار خانواده سال گذشته وام ودیعه مسکن دریافت کرده اند و برای امسال هم شرایط آن در ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی خواهد شد.

وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: ملاک ما برای بررسی وضعیت بازار مسکن آمار واقعی است که از کد رهگیری اخذ می شود و ما در سال گذشته هم اولین آمار قیمتی مسکن در کشور را منتشر کرده ایم و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این آمار به صورت فصلی منتشر می شود.

او بیان کرد: آمار بانک مرکزی و افزایش ۶ درصدی را قبول ندارم چرا که این آمار مربوط به تنها چند منطقه است و ارائه این آمار در بازار التهاب ایجاد می کند.

 وزیر راه وشهرسازی همچنین درباره بسته شدن کانال سوئز گفت: بسته شدن کانال سوئز کل کشتیرانی و بنادر دنیا را تحت تاثیر خود قرار داد و حدود ۱۴۰ فروند کشتی متوقف شدند که با بازگشایی آن کشتی ها به آرامی عبور می کنند و به مرور جریان به حالت عادی خود باز می گردد و این اتفاقی است که رخ داده و حمل و نقل جهانی را تحت تاثیر قرار داده است.

 وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه نامه وزیر بهداشت چند روز پیش در فضای مجازی به دست ما رسید و این نامه خطاب به وزیر کشور و ستاد ملی مقابله با کرونا بوده است، افزود: این نامه بحث تجاری را تحت تاثیر خود قرار نمی دهد و مربوط به  مسافران است که وارد ایران می شوند.

او بیان کرد: امروز هر شخصی که از هر یک از مبادی وارد ایران شود ملزم به داشتن تست pcr منفی بوده است.

اسلامی تاکید کرد: به جز ۳۲کشور که ورود مسافر ممنوع است از هر نقطه ای که مسافر وارد می شود طبق دستور العمل های بهداشتی مسافران که پذیرش می کنیم.

او توضیح داد: باید برای انجام هر یک از دستورالعمل های بهداشتی به ایرلاین ها و بخش های مختلف بین الملل اطلاع دهیم که مردم سر در گم نشوند./اقتصادنیوز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار