آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

کل استان گیلان قرمز شد

به گفته دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به جز شهرستان رضوانشهر تمامی شهرستان‌های استان گیلان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 11
کد خبر: ۸۳۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین قاسمی با اشاره به اینکه بیشتر شهر‌ها و همه مراکز استان‌های کشور در وضع قرمز بیماری کرونا به سر می‌برند، اظهار کرد: باهدف کنترل بیماری کرونا، محدودیت‌های جدی از سوی ستاد ملی کرونا از روز شنبه این هفته به مدت ۱۰ روز آغازشده و امید داریم با همراهی مردم بتوانیم جلوی شیوع گسترده بیماری را در کشور بگیریم.

وی با اشاره به اینکه طرح مدیریت هوشمند جامع همچنان محور برنامه ستاد ملی کرونا قرار دارد، تصریح کرد: برهه زمانی مقابله با مدیریت بیماری کرونا به دو دوره از اسفند ۹۸ تا آذر سال ۹۹ و بعدازآن قابل‌تقسیم است تصمیمات و مبنای اقدام تا قبل از آذرماه سال گذشته بر اساس موردی، موضوعی و به اقتضای رفتار بیماری کرونا بود، اما با ابتکار کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در آذرماه، طرح جامع هوشمند تهیه شد و به تصویب ستاد ملی کرونا رسید که طبق این طرح دیگر تصمیمات به‌صورت هوشمند گرفته می‌شود.

به گفته دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا، تعداد شهرستان‌های قرمز به ۲۹۴، نارنجی به ۱۰۰، زرد به ۴۵ و آبی به ۹ شهرستان تغییر کرد که در این لیست نام سیاهکل، شفت و ماسال نیز به چشم می‌خورد با این حساب رضوانشهر تنها شهرستان نارنجی استان خواهد بود.

پیش‌تر سخنگوی ستاد ملی مدیریت و مبارزه با کرونا با اشاره به شیوع کرونا در چهار استان گیلان، مازندران و خوزستان گفته بود اغلب افراد مبتلا شده به این ویروس از نوع انگلیسی هستند.

به گفته آبتین حیدر زاده، افزایش ترددهای سطح شهری و شلوغی بازارها در اسفندماه به دلیل نزدیک شدن به ایام عید و همچنین افزایش مسافران ازجمله مهم‌ترین عوامل افزایش بیماران کرونایی در گیلان بوده است به‌طوری‌که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ بیمار کرونایی شناسایی‌شده است و این نشان از هجوم بی‌سابقه کرونا در گیلان دارد.

درحالی‌که در روزهای اولیه فروردین‌ماه تعداد افراد بستری در بیمارستان‌های استان به زیر ۳۰۰ بیمار رسیده بود هم‌اکنون ۷۵۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی این ‌استان بستری که حال ۹۰ نفر از آنان بسیار وخیم است.

 با اعلام این خبر و قرار گرفتن ۹۹ درصد شهرهای گیلان در وضعیت قرمز کرونایی فقط مشاغل سطح یک اجازه فعالیت داشته و به گفته جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا گیلان، اصنافی که نسبت به دستورالعمل‌های بهداشتی عمل نکنند ۱۵ روز پلمپ می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین سؤالات مردم در خصوص چگونگی فعالیت ادارات در شهرستان‌های قرمز است و طبق گفته محمود قاسم نژاد، ادارات در شهرهای قرمز و نارنجی نیز با کاهش تعداد کارکنان ارائه خدمات می‌دهند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار