درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

وزیر دفاع: پاسداران این مرز و بوم با از خودگذشتگی و فداکاری در حال خدمت رسانی به مردم هستند

امروز مردم به خوبی می بینند که پاسداران این مرز و بوم با از خودگذشتگی و فداکاری در حال خدمت رسانی به مردم هستند و این خدمت رسانی های خالصانه دل هر ایرانی آزاده را سرشار از امید می کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، امیر سرتیپ حاتمی با حضور در محل قرارگاه حضرت ولیعصر(عج) در جمع پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز مردم به خوبی می بینند که پاسداران این مرز و بوم با از خودگذشتگی و فداکاری در حال خدمت رسانی به مردم هستند و این خدمت رسانی های خالصانه دل هر ایرانی آزاده را سرشار از امید می‌کند.

 

امیر سرتیپ حاتمی در ادامه بازدید خود از مناطق سیل زده خوزستان با حضور قرارگاه ولیعصر(عج) سپاه پاسداران با تقدیر و تشکر از کلیه دست اندرکاران و مدیریت بحران در استان به ویژه سپاهیان عزیز در قرارگاه حضرت ولیعصر(عج) افزود: وزارت دفاع تلاش می‌کند رسالت خود را با بهره گیری از ظرفیت های خوب سازمان های خدماتی و صنعتی و مهندسی، پشتیبانی های لازم را در خدمت رسانی به مردم در موضوع سیل به نحو شایسته به منصه ظهور برساند.

 

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح با حمایت و رسیدگی از آسیب دیدگان خانواده بزرگ نیروهای مسلح وسازمان اتکا با تهیه و تدارک اقلام معیشتی، سازمان جغرافیایی با بسیج همه امکانات فنی در تهیه عکس های هوایی و ماهواره ای جهت بررسی دقیق منطقه، سازمان صنایع دریایی جهت ساخت و واگذاری شناورهای دریایی، بنیاد تعاون جهت ارائه خدمات فنی و مهندسی، معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل جهت بسیج تمامی امکانات لجستیکی و مهندسی و ... همه و همه در یک اقدام جهادی برای خدمت رسانی به مردم عزیز به استان خوزستان گسیل شده اند.

 

وزیر دفاع گفت: به لطف الهی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی و بسیج در کنار سایر دستگاه های کشور با هماهنگی مدیریت بحران کشور توانسته اند نقش خود را به نحوی شایسته ایفا کنند.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه امروز سپاه پاسداران به دلیل اقتدار و پیروزی های چشمگیر در عرصه های مختلف خار چشم دشمنان شده است اظهار داشت: آمریکایی ها با عصبانیت و دیوانگی نیروهای مسلح قانونی و خدمتگذار را برخلاف قوانین و موازین بین المللی به عنوان گروه تروریستی معرفی کرده اند که این موضوع نشانگر عمق کینه، عناد، و دشمنی آنها با ملت ایران اسلامی است.

امیر سرتیپ حاتمی که در محل قرارگاه حضرت ولیعصر(عج) در جمع پاسداران انقلاب اسلامی سخن می گفت افزود: امروز مردم به خوبی می بینند که پاسداران این مرز و بوم با از خودگذشتگی و فداکاری در حال خدمت رسانی به مردم هستند و این خدمت رسانی های خالصانه دل هر ایرانی آزاده را سرشار از امید می کند.

 

وزیر دفاع گفت : بی تردید دشمن در مقابله با ملت بصیر و آگاه ایران روسیاه خواهد شد و موضع گیری و اعتراضات داخلی و بین المللی این اقدام ابلهانه و نابخردانه گواه این موضوع است.

وی خاطرنشان کرد: بی تردید همانگونه که در طول 40 سال اخیر ملت پیروز همه عرصه های تقابل با نظام استکبار به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا بوده است، این بار نیز با پشت سرگذاشتن تحریم ها سربلند میدان نبرد خواهد بود.

ارسال نظر