پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

روحانی: ایران امنیت عراق را امنیت خود می‌داند

روحانی: ایران امنیت عراق را امنیت خود می‌داند رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط دو کشور در همه زمینه ها بویژه همکاری های اقتصادی و تجاری،گفت: تهران و بغداد می توانند با توسعه همکاری های دوجانبه و منطقه ای، نقش مهمی در تحولات منطقه ایفا کرده و تاثیرگذار باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 14
کد خبر: ۸۳۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری ایران امروز (چهارشنبه) در گفت‌و گوی تلفنی با «برهم صالح» رئیس جمهور عراق با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم این کشور مسلمان همسایه، با اعلام حمایت جمهوری اسلامی از ثبات، امنیت و استقلال و تمامیت ارضی عراق، اظهار داشت: تقویت عزت و اقتدار و تحکیم استقلال عراق و ارتقاء جایگاه منطقه‌ای و بین المللی این کشور از جایگاه ویژه ای برای ما برخوردار است.

 

*ایران امنیت عراق را امنیت خود می‌داند/با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی عراق مخالفیم

روحانی با بیان اینکه ایران امنیت عراق را امنیت خود می داند، اظهار داشت: با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی عراق مخالفیم و آن را به ضرر این کشور و کل منطقه می دانیم و معتقدیم امنیت منطقه باید توسط خود کشورهای منطقه تامین شود.

 

*آمریکایی‌ها همیشه در منطقه نقش تخریبی داشته‌اند

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در مبارزه با تروریسم بازی دو گانه‌ای دارند و عملکرد آنان در مرزهای عراق و سوریه مبهم است، تصریح کرد: آمریکایی‌ها همیشه در منطقه نقش تخریبی داشته‌اند و حضور نظامیان آمریکایی در منطقه کمکی به برقراری صلح و ثبات نکرده است.

 

روحانی در ادامه این گفت و گو با تاکید بر لزوم تسریع در اجرایی و عملیاتی شدن توافقات قبلی از جمله پروژه راه آهن شلمچه – بصره و اتصال راه آهن دو کشور، افزود : ایران و عراق می توانند با توجه به ظرفیت های اقتصادی خود به عنوان دو اقتصاد مکمل همکاری با یکدیگر را توسعه داده و با تقویت حمل و نقل کالا و ترانزیت، حجم مبادلات و روابط تجاری را افزایش دهند.

 

«برهم صالح» رئیس جمهور عراق نیز در این مکالمه تلفنی با تبریک متقابل ماه مبارک رمضان به دولت و مردم ایران، روابط با جمهوری اسلامی ایران را راهبردی و رو به توسعه دانست و با توجه به اشتراکات دیرینه فرهنگی و تاریخی میان دو کشور بر تقویت و تحکیم روابط در همه زمینه ها بویژه روابط اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

 

رئیس جمهور عراق تاکید کرد: دولت عراق مصمم است تمامی توافقات در حوزه های مختلف میان دو کشور با جدیت پیگیری و عملیاتی شود که این موضوع به نفع هردو کشور و منطقه خواهد بود.

 

برهم صالح همچنین در این گفت و گو با اشاره به اهمیت برقراری صلح و ثبات در منطقه و همکاری همه کشورهای همسایه برای تحقق این هدف، افزود: تصمیم دولت عراق برای پایان دادن به حضور نظامیان خارجی در این کشور جدی است و در این زمینه مذاکرات راهبردی و مستمر با آمریکایی ها انجام گرفته که تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار