اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ظریف: آمریکا همچنان به فشار حداکثری متعهد است

ظریف: آمریکا همچنان به فشار حداکثری متعهد است وزیر امور خارجه ایران گفت، علی‌رغم جدیت عزم ایران در پیروی از دیپلماسی، آمریکا همچنان به فشار حداکثری متعهد است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه پایبندی دولت «جو بایدن» به تحریم‌های دولت قبلی آمریکا را محکوم کرد.

ظریف در پیامی توئیتری نوشت: «"جدیت عزم" ایران در پیروی از دیپلماسی، در سه سالی که [دونالد] ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شد، مورد آزمایش قرار گرفت. ایران با ماندن در این توافق، سربلند بیرون آمد».

وزیر امور خارجه ایران افزود: «با این حال، دولت بایدن، فقط تعهدش به فشار حداکثری ترامپ را نشان داده است».

نشست کمیسیون مشترک برجام که از ساعت پانزده امروز (پنجشنبه) در گرندهتل وین آغاز شده بود، دقایقی پیش پایان یافته و قرار شد گفت‌وگوهای فنی در نشست‌های کارشناسی ادامه یابد.

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه ۲۴ فروردین به منظور شرکت در این نشست در رأس هیأتی از جمله نمایندگان وزارت نفت، سازمان انرژی اتمی و بانک مرکزی وارد وین شد.

نمایندگاه روسیه و چین طی چند‌ روز گذشته با عراقچی دیدار و گفت و گو کردند. معاون وزیر خارجه هم چنین دیروز (چهارشنبه) با شالنبرگ دیدار کرد.

با گذشت نزدیک به سه سال از خروج آمریکا از برجام، دولت جدید این کشور اعلام کرده خواهان بازگشت به این توافق هسته‌ای است. با این حال واشنگتن مدعی است، برجام باید به‌عنوان پایه‌ای برای مذاکره بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای ایران باشد.

تهران با رد این ادعا تأکید کرده شرط احیای برجام لغو تمامی تحریم‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای است که از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا وضع شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار