روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

طرح دو فوریتی مجلس برای تاخیر در زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۸

سلیمی گفت: برای به تعویق افتادن زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، مجلس شورای اسلامی طرح دو فوریتی را در دستور کار خود قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 13
کد خبر: ۸۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ،علیرضا سلیمی عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، درباره مفاد جلسه امروز وزیر علوم و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: ظهر امروز منصور غلامی وزیر علوم برای ارائه گزارش عملکرد این وزارتخانه در کمیسیون حاضر شد.

 

وی ادامه داد: در این جلسه اقدامات سال گذشته وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع امروز بحث درباره زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد بود، گفت: با توجه به سیلی که در کشور به وقوع پیوسته است و از آنجایی که داوطلبان مناطق سیل زده آمادگی لازم برای کنکور دادن را ندارند از غلامی درخواست شد تا زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد به تعویق بیافتد.

 

سلیمی ادامه داد: مجلس برای زمان برگزاری کنکور و به تعویق افتادن آن طرح دو فوریتی را در دستور کار خود قرار داده است و قرار شد وزیر علوم موضوع به تعویق افتادن زمان برگزاری کنکور را در شورای سنجش و پذیرش مطرح کند.

 

وی یادآوری کرد: همچنین مطالبات مجلس درباره مباحث آموزشی پژوهشی، فرهنگی و بحث های فناورانه دانشگاه‌های کشور جزو دستور کار امروز جلسه بود.

سلیمی درباره سهمیه‌هایی که به داوطلبان مناطق سیل زده اختصاص پیدا می‌کند، گفت: به دلیل شرایط بد مناطق سیل زده قرار بر این شد تا سهمیه داوطلبان این مناطق بیشتر و بهتر شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار