آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رد پای موساد در حوادث تروریستی بغداد و نینوی

رد پای موساد در حوادث تروریستی بغداد و نینوی عضو جنبش عصائب اهل الحق عراق اعلام کرد رد پای رژیم صهیونیستی را می‌توان به وضوح در حوادث تروریستی در بغداد و نینوی دید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از موازین نیوز، حسن سالم، عضو جنبش عصائب اهل الحق عراق، انفجار تروریستی در بغداد و حمله به ایستگاه امنیتی سازمان بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) در استان نینوی را به رژیم صهیونیستی درپی تخریب ستاد اطلاعاتی موساد در اربیل نسبت داد.

این عضو جنبش عصائب اهل الحق در بیانیه‌ای اعلام کرد: این دو رویداد یک روز پس از هدف قرار گرفتن ستاد اطلاعاتی موساد در اربیل صورت گرفته است و رد پای رژیم صهیونیستی و جدایی‌طلبان را می‌توان به وضوح در این دو حادثه دید.»

حسن سالم گفت: «شبه نظامیان بارزانی (پیشمرگه) تیپ ۳۰ الحشد الشعبی را مورد حمله راکتی قرار دادند و همزمان با آن انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در الحبیبیه در بغداد روی داد.»

حسن سالم از دولت عراق و کمیته امنیت و دفاع پارلمان این کشور خواست درباره این حملات تحقیق شود و با بررسی وجود مرکز جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل، دولت منطقه کردستان عراق را به‌دلیل خیانت در این خصوص بازخواست و مجازات کند.

پیش از این نیز نماینده تشکل صادقون در پارلمان عراق از دولت این کشور خواسته تا نهادهای جاسوسی موساد را با عملیات های نظامی از بین ببرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار