آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

مقامات موساد: آمریکا به برجام باز می‌گردد

پایگاه خبری آکسیوس نوشت: آژانس های اطلاعاتی اسرائیل ضمن ابراز نگرانی از مذاکرات وین، معتقد هستند تا چند هفته دیگر این گفت و گوها منجر به بازگشت آمریکا به برجام می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، دو مقام شرکت کننده در نشست روز گذشته هیات دولت این رژیم گفته اند که با ارزیابی انجام شده و اطلاعاتی که از سوی مقامات اطلاعاتی اسرائیل و یک افسر موساد در اختیار اعضای شرکت کننده در این جلسه صورت گرفته، گفت وگوها در وین میان ایران و سایر قدرت های جهانی منجر به بازگشت واشنگتن به برجام می شود.

 

این رسانه آمریکایی می افزاید: اسرائیل نگرانی بسیاری در مورد بازگشت آمریکا به برجام دارد و در تلاش است دولت «جو بایدن» را متقاعد کند فشارهای ایران را نپذیرد.

 

آکسیوس نوشت: در این خصوص مقام های موساد به طور عمده در جلسه اعضای کابینه دولت اسرائیل در مورد وضعیت برنامه هسته ای ایران توضیحاتی ارائه داده و مقامات اطلاعات نظامی در این نشست درباره اقدامات ایران در منطقه بحث کردند. در این خصوص دو مقام آژانس اطلاعاتی اسرائیل ارزیابی های مشابهی راجع به جایگاه مذاکرات وین ارائه دادند. آنها ضمن ابراز بدبینی نسبت به مذاکرات وین معتقد هستند که اگر تا چند هفته دیگر آمریکا و سایر قدرت های جهانی با ایران توافق کنند تعجب نخواهیم کرد.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیش تر در گفت و گو با شبکه خبری فاکس نیوز مذاکرات وین با ایران را "سازنده" توصیف کرد و تاکید کرد: «تلاش واقعی و دوجانبه برای بازگشت به توافق هسته ای وجود دارد».

 

سالیوان اضافه کرد که آمریکا تحریم ها را لغو نمی کند مگر اینکه به وضوح مطمئن شود ایران به طور کامل به تمام تعهدات خود در برجام عمل خواهد کرد.

 

مقامات اسرائیلی همچنین در این خصوص به پایگاه خبری اکسیوس گفتند که هیچ تصمیم جدیدی در جلسه هیات دولت گرفته نشده و اسرائیل گفت وگوها را با دولت بایدن در مورد مذاکرات با ایران ادامه خواهد داد. علاوه بر این در دو هفته آینده، «مائیر بن شبات» مشاور امنیت ملی اسرائیل، «آویو کوخای» رئیس ستاد ارتش اسرائیل، «تامیر هیمن» رئیس اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن» مدیر موساد، برای گفت وگو با همتایان خود در مورد ایران به واشنگتن سفر می کنند./ ایرنا

 

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار