کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری چین در قالب توافقنامه با ایران

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 از سرمایه‌گذاری 400 میلیارد دلاری چین در جریان امضای توافقنامه 25 ساله خبر داد و گفت: طبق برنامه قرار است این 400 میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌ها و مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و راه‌ها هزینه شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن شجاعی نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به توافقنامه 25 ساله ایران و چین گفت: این توافقنامه یک توافقنامه راهبردی است و طبق برنامه قرار است تا چین در ایران سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی افزود: چین در سطوح مختلف با کشورهای گوناگون توافقنامه‌هایی را دارد که امضای چنین توافقنامه‌ای با ایران نشان‌دهنده افزایش سطح همکاری‌های این کشور با جمهوری اسلامی ایران است.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: طبق توافقنامه 25 ساله ایران و چین بناست تا چین 400 میلیارد دلار در مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و توسعه راه‌ها در ایران سرمایه‌گذاری کند.

شجاعی خاطرنشان کرد: امروزه شاهد عصبانیت دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران از توافقنامه ایران با چین هستیم و همین مسأله خود نشان‌دهنده صحیح بودن و امضای چنین توافقنامه‌ای است .

وی افزود: امروز آمریکا از این نگران است که با امضای چنین توافقنامه‌ای دیگر تحریم ایران اثر و فایده‌ای نخواهد داشت و تحریم‌های آمریکا علیه ما تقریبا می‌توان گفت که بی‌اثر خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: جزئیات توافقنامه ایران و چین به اطلاع مردم نرسیده و مردم سوالات زیادی در این زمینه دارند که البته سوالات و ابهامات آنها به حق نیز است.

وی خاطرنشان کرد: ‌اگر چه مردم از جزئیات این توافقنامه اطلاع خاصی ندارند همین قدر بدانند عصبانیت دشمنان ما از توافقنامه نشان از آن است که مسیر درستی را پیموده‌ایم.

شجاعی افزود: تمامی قراردادهای ذیل این توافقنامه در حوزه‌های مختلف باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و مجلس به طور دقیق پیگیر حقوق مردم در قراردادهای زیرمجموعه این توافقنامه 25 ساله است./فارس

ارسال نظر