قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری چین در قالب توافقنامه با ایران

سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری چین در قالب توافقنامه با ایران نایب رئیس کمیسیون اصل 90 از سرمایه‌گذاری 400 میلیارد دلاری چین در جریان امضای توافقنامه 25 ساله خبر داد و گفت: طبق برنامه قرار است این 400 میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌ها و مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و راه‌ها هزینه شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن شجاعی نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به توافقنامه 25 ساله ایران و چین گفت: این توافقنامه یک توافقنامه راهبردی است و طبق برنامه قرار است تا چین در ایران سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی افزود: چین در سطوح مختلف با کشورهای گوناگون توافقنامه‌هایی را دارد که امضای چنین توافقنامه‌ای با ایران نشان‌دهنده افزایش سطح همکاری‌های این کشور با جمهوری اسلامی ایران است.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: طبق توافقنامه 25 ساله ایران و چین بناست تا چین 400 میلیارد دلار در مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و توسعه راه‌ها در ایران سرمایه‌گذاری کند.

شجاعی خاطرنشان کرد: امروزه شاهد عصبانیت دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران از توافقنامه ایران با چین هستیم و همین مسأله خود نشان‌دهنده صحیح بودن و امضای چنین توافقنامه‌ای است .

وی افزود: امروز آمریکا از این نگران است که با امضای چنین توافقنامه‌ای دیگر تحریم ایران اثر و فایده‌ای نخواهد داشت و تحریم‌های آمریکا علیه ما تقریبا می‌توان گفت که بی‌اثر خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: جزئیات توافقنامه ایران و چین به اطلاع مردم نرسیده و مردم سوالات زیادی در این زمینه دارند که البته سوالات و ابهامات آنها به حق نیز است.

وی خاطرنشان کرد: ‌اگر چه مردم از جزئیات این توافقنامه اطلاع خاصی ندارند همین قدر بدانند عصبانیت دشمنان ما از توافقنامه نشان از آن است که مسیر درستی را پیموده‌ایم.

شجاعی افزود: تمامی قراردادهای ذیل این توافقنامه در حوزه‌های مختلف باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و مجلس به طور دقیق پیگیر حقوق مردم در قراردادهای زیرمجموعه این توافقنامه 25 ساله است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار