پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان

سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری چین در قالب توافقنامه با ایران

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 از سرمایه‌گذاری 400 میلیارد دلاری چین در جریان امضای توافقنامه 25 ساله خبر داد و گفت: طبق برنامه قرار است این 400 میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌ها و مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و راه‌ها هزینه شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن شجاعی نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به توافقنامه 25 ساله ایران و چین گفت: این توافقنامه یک توافقنامه راهبردی است و طبق برنامه قرار است تا چین در ایران سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی افزود: چین در سطوح مختلف با کشورهای گوناگون توافقنامه‌هایی را دارد که امضای چنین توافقنامه‌ای با ایران نشان‌دهنده افزایش سطح همکاری‌های این کشور با جمهوری اسلامی ایران است.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: طبق توافقنامه 25 ساله ایران و چین بناست تا چین 400 میلیارد دلار در مسائل زیربنایی از جمله توسعه بنادر و توسعه راه‌ها در ایران سرمایه‌گذاری کند.

شجاعی خاطرنشان کرد: امروزه شاهد عصبانیت دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران از توافقنامه ایران با چین هستیم و همین مسأله خود نشان‌دهنده صحیح بودن و امضای چنین توافقنامه‌ای است .

وی افزود: امروز آمریکا از این نگران است که با امضای چنین توافقنامه‌ای دیگر تحریم ایران اثر و فایده‌ای نخواهد داشت و تحریم‌های آمریکا علیه ما تقریبا می‌توان گفت که بی‌اثر خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: جزئیات توافقنامه ایران و چین به اطلاع مردم نرسیده و مردم سوالات زیادی در این زمینه دارند که البته سوالات و ابهامات آنها به حق نیز است.

وی خاطرنشان کرد: ‌اگر چه مردم از جزئیات این توافقنامه اطلاع خاصی ندارند همین قدر بدانند عصبانیت دشمنان ما از توافقنامه نشان از آن است که مسیر درستی را پیموده‌ایم.

شجاعی افزود: تمامی قراردادهای ذیل این توافقنامه در حوزه‌های مختلف باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و مجلس به طور دقیق پیگیر حقوق مردم در قراردادهای زیرمجموعه این توافقنامه 25 ساله است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار