پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

سرلشکر سلامی: ارتش و سپاه اجازه نخواهند داد امنیت کم‌نظیر میهن اسلامی متزلزل شود

فرمانده کل سپاه در پیامی به مناسبت روز ارتش با بیان اینکه ارتش و سپاه، دست در دست یکدیگر، با هوشمندی «مشت آهنین» ملت عظیم‌الشأن ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند بود، تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد امنیت و آرامش کم نظیری که محصول خون‌های پاک شهیدان است متزلزل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیام تبریکی به امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش به مناسبت ۲۹ فروردین ماه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: ارتش و سپاه دست در دست یکدیگر با هوشمندی و هوشیاری ، مشت آهنین ملت ایران بوده و اجازه نخواهند داد امنیت و آرامش کم نظیر میهن اسلامی، تحت تاثیر تهدیدات و القائات دشمنان خبیث و حیله گر متزلزل شود.

 

متن پیام فرمانده کل سپاه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

 

فرارسیدن «۲۹ فروردین ماه» که برای ارتش فداکار و پر افتخار جمهوری اسلامی ایران به عنوان «یوم الله» ظهور یک قدرت دفاعی انقلابی و مکتبی قلمداد می‌شود را به جنابعالی و آحاد فرماندهان و کارکنان مومن ، شجاع و مجاهد آن سازمان مقتدر و خانواده‌های شریف و نجیب آنان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

 

تاریخ ۴۳ ساله اخیر کشور یادآور عرصه ها و لحظه های شکوهمند و پرافتخاری است که بر پیشانی آن نام مبارک ارتش عزیز و نقش آفرینی های حماسی و تعیین‌کننده ارتشیان فداکار و سلحشور می درخشد و در سپهر آن مقابله قاطعانه با ضد انقلاب و مزدوران استکبار جهانی همراه با سایر نیروهای مدافع انقلاب در کردستان و سپس جنگ تحمیلی جهانی ۸ ساله صدام علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران ، متمایز و معنادار و به ویژه برای دشمنان پلید و قسم خورده این سرزمین درس آموز است.

 

ارتش غیرتمندی که با حضور انقلابی در وسط میدان های عمل ، مفتخر به دریافت مدال «ارتش حزب الله» و «ارتش متدین» از امامین انقلاب اسلامی است، هم اینک نیز فراتر از مأموریت‌های اصلی خود در «دفاع از استقلال و منافع ملی و تمامیت ارضی کشور و رویارویی با تهدیدات و تجاوزات بیگانه»، جلوه های صداقت خود در شعار «ارتش فدای ملت» را در صحنه‌های مردم یاری و خدمت رسانی به آنان در مصائب و بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و به ویژه بلیه امروز کشور در مبارزه با شیوع بیماری کرونا به رخ کشیده است، کارآمدی و آمادگی در این میدان ها را مایه اطمینان و آرامش خاطر ملت و موجب عصبانیت اردوگاه معاندین و دشمنان ایران قرار داده است.

 

رجاء واثق دارم جلوه های زیبای وحدت، اخوت و هماهنگی وثیق و ناگسستنی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با جلب رضایت امام و امت، آرزوها و خواب های آشفته دشمن را باطل و تعبیر ناشدنی ساخته است، همچنان سند افتخار، عزت، شرف و فضیلت ما خواهد بود و به فضل الهی دست در دست یکدیگر، با هوشمندی و هوشیاری «مشت آهنین» ملت عظیم‌الشأن ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود و تحت منویات و فرامین مقتدا و فرمانده حکیم و شجاع خود مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای ( مدظله العالی) اجازه نخواهیم داد امنیت و آرامش کم نظیری که محصول خون های پاک شهیدان جاوید میهن اسلامی است، تحت تاثیر تهدیدات و القائات دشمنان خبیث و حیله گر متزلزل گردد.

 

خاضعانه دوام توفیق، صلابت و سلامتی روز افزون آن فرمانده مومن، انقلابی و خردمند و نیز خانواده بزرگ ارتش عزیز در سایه عنایات خاصه حضرت ولیعصر(عج) را از درگاه خداوند قادر متعال طلب می کنم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار