واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است پزشکیان: مردم از حوزه سلامت ناراضی‌اند/ پزشکان جواب مردم را درست بدهند پزشکیان: مردم گول رسانه‌های بیگانه را نمی‌خورند؛ 22 بهمن سنگ تمام بود پزشکیان وارد گلستان شد+ برنامه‌ها شمخانی: توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست عراقچی: مذاکرات طبق خواسته‌های ایران پیش رفته است

پیگیری مجلس برای قانونمند کردن رمزارزها در کشور

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که مجلس به دنبال قانونمند کردن رمزارز‌ها در کشور است گفت: در شرایط تحریمی یکی از راه‌های خنثی سازی تحریم‌ها از مسیر تخصصی، می‌تواند موضوع رمزارز‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 16
کد خبر: ۸۴۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به این که هفته آینده گزارش این کمیسیون در مورد بررسی وضعیت صنعت استخراج رمزارز‌های جهان روا و مبادلات داخلی آن در کشور در صحن علنی ارائه خواهد شد تصریح کرد: ما قصد داریم پس از ارائه این گزارش براساس ماده 45 آیین نامه داخلی آن را به طرحی تبدیل کنیم که در آن سازوکار‌های جدیدی برای رمزارز‌ها و فعالیت در این زمینه در نظر گرفته شود.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت به عنوان متولی صدور مجوز برای فعالیت‌های اقتصادی، وزارت نیرو به عنوان دستگاهی که برق مورد نیاز این مجموعه‌ها را تأمین می‌کند، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان بستر فضای مجازی که امکان تبادلات را فراهم می‌نماید، مجموعه تصمیماتی که وزارت اقتصاد و دارایی در بحث مبارزه با پولشویی در کشور می‌گیرد و نیز بانک مرکزی به عنوان رابط در تبدیل ارز‌های دیجیتالی از محور‌های اصلی بحث رمزارزهاست که در طرح مجلس برای هر کدام از این مجموعه‌ها تکالیفی درنظر گرفته خواهد شد.

 

وی گفت: هدف این است که مجموعه‌ای از تصمیمات کشور را که در نهایت به قانون تبدیل خواهد شد مشخص نماییم و در آن تکالیف هر یک از دستگاه‌ها در زمینه رمزارز‌ها مشخص شود.

 

پورابراهیمی گفت: این ظرفیت می‌تواند در خدمت اقتصاد ملی کشور بوده و منابع ارزی مورد نیاز کشور را در مقیاس‌های خرد فراهم نماید.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در شرایط تحریمی یکی از راه‌های خنثی سازی تحریم‌ها از مسیر تخصصی، می‌تواند موضوع رمزارز‌ها باشد.

 

به گفته پورابراهیمی سایر کشور نیز در این زمینه ورود پیدا کرده اند بگونه‌ای که برخی از کشور‌ها ضابطه مندی را به طور کامل پذیرفته و برخی دیگر نیز هنوز اقدام نکرده اند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما اعتقاد داریم به دلیل شفاف نبودن مجموعه‌ای از ارکان تصمیم گیری در موضوع رمزارزها، نیازمند تنظیم قانون هستیم.

 

وی افزود: ما قصد داریم از این قانون برای خلق ثروت در اقتصاد کشور استفاده کنیم که براساس آن صرافی‌های تخصصی نیز در حوزه رمزارز‌ها ایجاد خواهد شد.

 

پورابراهیمی تصریح کرد: استفاده از رمزارز‌های داخلی به جای خارجی می‌تواند تعهدات به مردم را در زمینه این صنعت عملی سازد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر