اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

اشکنازی: هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای انجام می‌دهیم

اشکنازی: هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای انجام می‌دهیم وزیر خارجه رژیم صهیبونیستی در سخنانی گفت که این رژیم هر آنچه لازم باشد برای جلوگیری از تلاش‌های تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در سخنانی به اقدام اخیر ایران در آغاز غنی‌سازی 60 درصد اورانیوم واکنش نشان داد.

 

وی که برای گفت‌وگوهایی به قبرس رفته بود،‌ در جمع روزنامه نگاران گفت:‌ «اسرائیل آماده است تا هر آنچه لازم باشد برای جلوگیری از تلاش‌های تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای انجام دهد».

 

جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که برنامه هسته‌ای ایران صرفا با اهداف صلح آمیز پیگیری می‌شود و بر اساس فتوای رهبر جمهوری اسلامی ایران، ساخت سلاح هسته‌ای حرام است.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز بارها در بازدید از سایت‌های هسته‌ای ایران، هیچگونه انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران را گزارش نکرده است.

 

این در حالی است که رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌آید و این رژیم تا کنون اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای خود را به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداده است.

 

بر اساس برخی گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی ده‌ها کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود نگهداری می‌کند و این رژیم از پیوستن به پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی خودداری می‌کند.

 

ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده و بارها از معیارهای دوگانه سازمان‌های بین‌المللی در عدم رسیدگی به تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی انتقاد کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار