قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

اشتباه باورنکردنی مسئولان استقلال در آسیا

مدیران باشگاه استقلال با تصور مسابقات داخلی تصور می‌کردند در لیگ قهرمانان آسیا نیز ۹ یار تعویضی دارند و به همین خاطر در بازی با الاهلی از یک سهمیه ذخیره های خود استفاده نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس قوانین مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا و با توجه به اینکه رقابت ها در شرایط خاص کرونایی برگزار می شود، هر تیم می تواند علاوه بر ۱۱ بازیکن اصلی ۱۰ بازیکن ذخیره در لیست خود داشته باشد تا با دست بازتری مربیان ۵ تعویض خود را انجام بدهند. این در حالی است که در مسابقات داخلی ایران و لیگ برتر هر تیم علاوه بر ۱۱ بازیکن اصلی، ۹ بازیکن تعویضی روی نیمکت خود دارد. از این رو مدیران باشگاه استقلال با تصور مسابقات داخلی تصور می کردند در لیگ قهرمانان آسیا نیز ۹ یار تعویضی دارند و به همین خاطر در بازی با الاهلی از یک سهمیه ذخیره های خود استفاده نکردند تا لیستشان جمعا با ۲۰ بازیکن بسته شود.

 

حالا اما مسئولان استقلال متوجه اشتباه خود شده اند و برای بازی با الشرطه عراق لیست استقلال ۲۱ نفره شده است.

 

در این شرایط همه ۲۰ بازیکنی که در لیست آبی ها مقابل الاهلی حضور داشتند در لیست جا گرفته اند و سینا خادم پور نیز به عنوان یکی از ذخیره ها به لیست اضافه شده است.

 

بر این اساس دست فرهاد مجیدی مقابل نماینده عراق روی نیمکت بازتر است و می تواند از ۱۰ بازیکن موجود روی نیمکت ۵ نفر را به عنوان تعویضی به زمین بفرستد./ پارس فوتبال

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار