جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

۱۰ میلیون دانش آموز سیمکارت ویژه می‌گیرند/ کدام دانش آموزان مردود می‌شوند؟+ جزئیات

۱۰ میلیون دانش آموز سیمکارت ویژه می‌گیرند/ کدام دانش آموزان مردود می‌شوند؟+ جزئیات معاون وزیر آموزش و پرورش: دانش آموزانی که به دلایل غیرموجه در کلاس‌های حضوری و یا مجازی مدارس حاضر نشده اند، مردود شناخته می‌شوند و پایه تحصیلی را باید دوباره بگذرانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای سید جواد حسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: شرط حضور دانش آموزان در کلاس‌های مجازی همانند کلاس‌های حضوری است و در صورتی که دانش آموزی غیبت غیرموجه داشته باشد از ورود به پایه بالاتر محروم خواهد شد.

 

وی از شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: مدیران و معلمان مدارس موظفند این دانش آموزان را شناسایی و راهکار‌های بازگشت به تحصیل را برای آن‌ها فراهم کنند.


آقای حسینی از اختصاص ۱۰ میلیون سیمکارت ویژه برای دانش آموزان خبر داد و افزود: این سیمکارت‌ها فقط قابلیت استفاده آموزشی دارند و با هماهنگی که با وزارت ارتباطات انجام شده، این سیمکارت‌ها و اینترنت آن‌ها برای دانش آموزان رایگان است.
وی با اشاره به اینکه هدف استفاده از این سیمکارت ها، ایجاد اینترنت پاک برای دانش آموزان است تاکید کرد: دانش آموزان استفاده کننده از این سیمکارت‌ها تنها می‌توانند به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند و از شبکه آموزشی شاد برای آموزش مجازی استفاده کنند.


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون فقط ۱۱ درصد دانش آموزان تلفن همراه اختصاصی دارند و بقیه از تلفن‌های همراه پدر یا مادر برای شرکت در کلاس‌های مجازی استفاده می‌کنند.


حسینی خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان از طریق شبکه شاد آموزش مجازی را دنبال کردند و ۳۰ درصد دانش آموزان یعنی حدود سه میلیون دانش آموز از آموزش مجازی بی بهره ماندند.


وی افزود: ۷۰۰ هزار نفر از این دانش آموزان در مناطقی هستند که پوشش شبکه ملی ارتباطات وجود ندارد و دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز از وسایل ارتباطی هوشمند بی بهره اند.


آقای حسینی تصریح کرد: با اعتبارات آموزش و پرورش و سایر نهاد‌های دولتی و ۲۵ تشکل مردم نهاد تاکنون بیش از ۲۶۱ هزار تبلت و تلفن همراه در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.


معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: با تفاهم نامه‌ای که با سازمان‌ها و نهاد‌های مردمی منعقد کرده ایم امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تبلت در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.


وی گفت: کارخانجات تولید تبلت سالانه فقط امکان تولید ۶۰ هزار تبلت را دارند و با هماهنگی‌های بوجود آمده تا یک ماه آینده خط تولید تبلت ویژه دانش آموزان در شرکت صنایع آموزشی ایران راه اندازی خواهد شد.


حسینی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ آموزش و پرورش نیز ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید تبلت دانش آموزی در نظر گرفته شده است./صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار