آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود

۱۰ میلیون دانش آموز سیمکارت ویژه می‌گیرند/ کدام دانش آموزان مردود می‌شوند؟+ جزئیات

معاون وزیر آموزش و پرورش: دانش آموزانی که به دلایل غیرموجه در کلاس‌های حضوری و یا مجازی مدارس حاضر نشده اند، مردود شناخته می‌شوند و پایه تحصیلی را باید دوباره بگذرانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای سید جواد حسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: شرط حضور دانش آموزان در کلاس‌های مجازی همانند کلاس‌های حضوری است و در صورتی که دانش آموزی غیبت غیرموجه داشته باشد از ورود به پایه بالاتر محروم خواهد شد.

 

وی از شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: مدیران و معلمان مدارس موظفند این دانش آموزان را شناسایی و راهکار‌های بازگشت به تحصیل را برای آن‌ها فراهم کنند.


آقای حسینی از اختصاص ۱۰ میلیون سیمکارت ویژه برای دانش آموزان خبر داد و افزود: این سیمکارت‌ها فقط قابلیت استفاده آموزشی دارند و با هماهنگی که با وزارت ارتباطات انجام شده، این سیمکارت‌ها و اینترنت آن‌ها برای دانش آموزان رایگان است.
وی با اشاره به اینکه هدف استفاده از این سیمکارت ها، ایجاد اینترنت پاک برای دانش آموزان است تاکید کرد: دانش آموزان استفاده کننده از این سیمکارت‌ها تنها می‌توانند به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند و از شبکه آموزشی شاد برای آموزش مجازی استفاده کنند.


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون فقط ۱۱ درصد دانش آموزان تلفن همراه اختصاصی دارند و بقیه از تلفن‌های همراه پدر یا مادر برای شرکت در کلاس‌های مجازی استفاده می‌کنند.


حسینی خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان از طریق شبکه شاد آموزش مجازی را دنبال کردند و ۳۰ درصد دانش آموزان یعنی حدود سه میلیون دانش آموز از آموزش مجازی بی بهره ماندند.


وی افزود: ۷۰۰ هزار نفر از این دانش آموزان در مناطقی هستند که پوشش شبکه ملی ارتباطات وجود ندارد و دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز از وسایل ارتباطی هوشمند بی بهره اند.


آقای حسینی تصریح کرد: با اعتبارات آموزش و پرورش و سایر نهاد‌های دولتی و ۲۵ تشکل مردم نهاد تاکنون بیش از ۲۶۱ هزار تبلت و تلفن همراه در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.


معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: با تفاهم نامه‌ای که با سازمان‌ها و نهاد‌های مردمی منعقد کرده ایم امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تبلت در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.


وی گفت: کارخانجات تولید تبلت سالانه فقط امکان تولید ۶۰ هزار تبلت را دارند و با هماهنگی‌های بوجود آمده تا یک ماه آینده خط تولید تبلت ویژه دانش آموزان در شرکت صنایع آموزشی ایران راه اندازی خواهد شد.


حسینی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ آموزش و پرورش نیز ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید تبلت دانش آموزی در نظر گرفته شده است./صدا و سیما

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار