اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

همه تحریم‌ها برداشته نشود، هیچ تحریمی برداشته نشده

اخبار از وین حاکیست که آمریکایی‌ها قصد دارند در بهترین حالت تحریم‌ها را اولاً به لحاظ «زمانی» فقط معطوف به دوره ترامپ کنند و تحریم‌های پسابرجامی پیش از ترامپ یعنی دوره اوباما را از لغو مستنثی کنند و به لحاظ «موضوعی» نیز اعلام کنند فقط تحریم‌هایی که برچسب صرفاً هسته‌ای دارد برمیداریم(در واقع تعلیق میکنیم!).
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخبار از وین حاکیست که آمریکایی‌ها قصد دارند در بهترین حالت تحریم‌ها را اولاً به لحاظ «زمانی» فقط معطوف به دوره ترامپ کنند و تحریم‌های پسابرجامی پیش از ترامپ یعنی دوره اوباما را از لغو مستنثی کنند و به لحاظ «موضوعی» نیز اعلام کنند فقط تحریم‌هایی که برچسب صرفاً هسته‌ای دارد برمیداریم(در واقع تعلیق میکنیم!).

 

اولا در دوره اوباما هم بعد از برجام تحریم‌های قابل توجهی اعمال شد ثانیاً تاکید بر عنوان صرفاً هسته‌ای موجب می‌شود که در وهله اول بخش مهمی از تحریم‌ها باقی بماند و ثانیاً همان تحریم‌هایی که روی کاغذ و در مقام لفظ برداشته می‌شود هم در عمل برای ایران آورده اقتصادی خاصی نداشته باشد.

 

یک چنین شرایطی که آمریکایی‌ها تصویر می‌کنند و متاسفانه برخی نیز در ایران بدون آگاهی از چند و‌چون ماجرا با آن همراهی دارند در بهترین حالت فرضی، وضعیتی را برای ایران می‌سازد که «سیف» رییس پیشین بانک مرکزی در دولت آقای روحانی گفت: «تقریباً هیچ».

 

از این نظر این راهبرد «تا همه تحریم‌ها برداشته نشود هیچ تحریمی برداشته نشده است» سیاست درستی می‌تواند محسوب شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار