اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

اعلام جزئیات واردات ۲ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور

اعلام جزئیات واردات ۲ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور بر اساس آخرین آمار منتشر شده گمرک از ۱۵ بهمن ماه سال ۹۹ تا ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۰ بالغ بر یک میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کرونا به کشور وارد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر «مهرداد جمال ارونقی» معاون فنی و امور گمرکی در نامه ای به «محمدرضا شانه ساز» رییس سازمان غذا و داروی کشور اعلام کرد: تاکنون نزدیک به ۲ میلیون دوز واکسن کرونا از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده است.

در این نامه آمده است که از تاریخ ۱۵ بهمن ماه سال ۹۹ تا ۲۶ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۹ محموله واکسن از نوع روسی، چینی، هندی و کره‌ای در مجموع به میزان یک میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۰۰ هزار دوز از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده و پس از انجام تشریفات گمرکی با حداقل اسناد، به‌صورت حمل یک‌سره و شبانه‌روزی، در حداقل زمان ممکن کمتر از ۱۵ دقیقه تحویل نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است.

ارونقی در این نامه تاکید کرده است که به‌همراه نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط، هنگام ورود تمام محموله‌های ذکرشده، در محل حضور میدانی داشته و هیچ‌گونه ایستایی در انجام تشریفات گمرکی و ترخیص واکسن‌های وارده به‌وجود نیامده است.

بر اساس این جدول ۵۲۰ هزار دوز واکسن روسی با نام اسپوتنیک، ۶۵۰ هزار دوز واکسن چینی، ۱۲۵ هزار دوز واکسن هندی و ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کره جنوبی با نام کواکس وارد کشور شده است./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار