تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

ورود دستگاه قضا به ماجرای سوء‌استفاده از سهمیه واکسن پاکبان‌ها

ورود دستگاه قضا به ماجرای سوء‌استفاده از سهمیه واکسن پاکبان‌ها دادستان مرکز خوزستان گفت: برای سواستفاده کنندگان از واکسن کرونا در شهرداری اهواز و آبادان پرونده قضایی تشکیل شده و تا حصول نتیجه و روشن شدن واقعیت از این مسئله کوتاه نخواهیم آمد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر عباس حسینی پویا دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان اظهار کرد: پرونده متخلفین استفاده از سهمیه واکسن پاکبانان آبادان در دادستانی مرکز تشکیل شده و در حال تکمیل پرونده هستیم.

 

وی افزود: به دادستان آبادان نیز نیابتی داده شده تا متخلفین استفاده از سهمیه واکسن پاکبانان را جهت تکمیل پرونده احضار و نتایج تکمیلی را ارسال نماید.

 

دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان در خصوص واکسن زدن شهردار اهواز نیز گفت: پرونده‌ای دیگر هم برای سو استفاده کنندگان سهمیه واکسن پاکبانان در اهواز، تشکیل شده است.

 

وی ادامه داد: اسامی افرادی که در اهواز واکسن دریافت کردند از دانشگاه علوم پزشکی استعلام شده و به محض وصول پاسخ استعلام تحقیقات مقدماتی آغاز خواهند شد.

 

دادستان خوزستان با بیان اینکه برای سواستفاده کنندگان از واکسن کرونا در شهرداری اهواز و آبادان پرونده رسیدگی به تخلف تشکیل شده است، گفت: تا حصول نتیجه و روشن شدن واقعیت، از این مسئله کوتاه نخواهیم آمد.

 

حسینی پویا درخصوص نوع و نحوه مجازات متخلفان بیان کرد: پس از تکمیل شدن تحقیقات و شنیدن دفاعیات از سوی متخلفان تصمیم‌گیری‌های لازم صورت خواهد گرفت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار