آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

تعطیلات کرونایی اصناف یک هفته دیگر تمدید شد

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به تمدید تعطیلات کرونایی اصناف، گفت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا ، تعطیلات صنوف گروه های شغلی دو، سه و چهار به مدت یک هفته تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 22
کد خبر: ۸۴۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر قاسم نوده فراهانی درباره تمدید محدودیت های ضد کرونایی در تهران، گفت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغ استاندار تهران، مبنی بر تمدید یک هفته ای محدودیت های ضد کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی، در شهر تهران تعطیلات گروههای شغلی دو، سه و چهار اصناف به مدت یک هفته دیگر تمدید شد.

 

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: براساس این ابلاغ گروه های شغلی یک همچنان می توانند هفته آینده با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت داشته باشند.

 

وی اظهار داشت: بازار بزرگ تهران نیز مشمول این تعطیلات می شود و براساس مصوبه ستاد ملی کرونا تمامی مشاغل گروه دو، سه و چهار در بازار تهران نیز تعطیل خواهند بود.

 

نوده فراهانی با تاکید بر اینکه اصناف مکلف به رعایت مصوبات ستاد ملی کرونا هستند، گفت: در راستای حفظ سلامتی مردم با متخلفان احتمالی برابر قانون برخورد می شود و در صورت مشاهده تخلف اصناف مطابق دستور قضایی واحدهای صنفی متخلف پلمب خواهند شد.

 

وی بیان داشت: امیدواریم ستاد ملی کرونا در راستای حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا دستور تعطیلی اماکن شلوغ را نیز صادر کند.

 

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این گونه تعطیلات در شرایط سخت اقتصادی موجب ضرر و زیان مالی شدید به اصناف می شود، گفت: برابر مسئولیت اجتماعی و با توجه به افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا اصناف خود را مکلف به رعایت دستورالعمل ها می دانند لذا علیرغم مشکلات مالی همکاری لازم را در خصوص این تعطیلات خواهند داشت.

 

وی همچنین با انتقاد از تعطیلی صنوف و فعالیت سازمان های مرتبط با اصناف بیان داشت: اصناف برای فعالیت آمادگی اجرای دقیق هر نوع پروتکل بهداشتی را دارند اما بسته بودن واحدهای صنفی و فعالیت سازمان امور مالیاتی و بانک ها با توجه به مشکلات و شرایط سخت اقتصادی اصناف کارشناسی نیست.

 

نوده فراهانی اظهار داشت: تمدید تعطیلی صنوف گروه های شغلی دو، سه وچهار از شنبه 4 اردیبهشت آغاز و جمعه 10 اردیبهشت ادامه دارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار