موافقت کنست با تشکیل کمیته تحقیق درباره حمله ۷ اکتبر ۳ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار در شرق سوریه نتانیاهو: برای مرحله بعدی از جنگ آماده می‌شویم تاکید وزیران خارجه مصر و بحرین بر لزوم تضمین پایداری توافق آتش‌بس در غزه رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد

زد و خورد نیروهای امنیتی با مخالفان نتانیاهو مقابل اقامتگاه وی

رسانه‌ها از زد و خورد نیروهای امنیتی با مخالفان نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و دستگیری چند تن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های صهیونیستی عصر شنبه از برخورد پلیس ضد شورش صهیونیست‌ها با مخالفان رئیس جمعور رژیم اسرائیل خبر دادند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» شماری از مخالفان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل مقابل اقامتگاه وی در قدس اشغالی و «خیابان بالفور» تجمع کردند. به گفته شاهدان، پلیس ضد شورش با تظاهرات‌کنندگان رفتار خشونت‌آمیزی داشت و مانع حرکت اتوبوس آن‌ها برای رسیدن به مکان تجمع شد. مخالفان نتانیاهو در اعتراض به پلیس در خیابان‌ها دراز کشیدند .

 

به نوشته این منبع خبری، پلیس رژیم اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که برخی مخالفان نتانیاهو دستگیر شده‌اند.

 

هفته گذشته نیز تظاهرات سراسری علیه نخست وزیر این رژیم با تجمع در نقاط مختلف برگزار شد و معترضان در خیابان «بالفور» در قدس اشغالی و مقابل اقامتگاه نتانیاهو در «قیصریه» و در میدان معروف پاریس تجمع کنند. سازمان دهندگان این دور از تظاهرات گفتند که خواسته معترضان جلوگیری از برگزاری دور پنجم انتخابات است.

 

گروه مخالف پرچمهای سیاه و برخی دیگر از جمله سازمان دهندگان این تظاهرات هستند . آن‌ها نتانیاهو را به فساد مالی و سو مدیریت متهم کرده‌اند و هر شنبه علیه او تظاهرات می‌کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار