چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

آغاز مهلت ۹ماهه برای بخشودگی برخی جرائم رانندگی + جریمه‌های مشمول بخشش

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که از ابتدای هفته جاری طرح بخشودگی جریمه دیرکرد دوبرابری جرایم رانندگی آغاز شده و تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عین‌الله جهانی دراین باره گفت: با پیشنهاد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا و موافقت مجلس شورای اسلامی مقرر شد تا با هدف مساعدت به شهروندان جرایمی که در سال‌های گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع مشمول جریمه دیرکرد دو برابری شده‌اند، بخشیده شده و این جریمه‌ها به مبلغ اصلی جریمه برگردند.

 

وی با بیان اینکه تمام جرایمی که تا پایان سال ۹۹ به عنوان معوق مانده بود و مشمول دوبرابری شده بود، به رقم اصلی خود برگشته است، گفت: رانندگان وسایل نقلیه که دارای چنین جرائمی هستند از امروز تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۰ فرصت دارند که از این بخشودگی استفاده کنند، در غیر اینصورت رقم دوبرابر شده برای جرائم رانندگی دوباره اعمال خواهد شد.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره اینکه کدام جرائم مشمول بخشش دوبرابری جریمه دیرکرد شده‌اند گفت: جرائمی که به وسیله دوربین‌ها ثبت شده، دوبرابر نخواهد شد و بنابراین بخشودگی نیز شامل آن نمی‌شود، اما دیگر جرائم چنانچه که طی دو ماه پرداخت نشود، مشمول جریمه دوبرابر دیرکرد خواهند شد که همانطور که گفتم جریمه دوبرابری دیرکرد تا پایان سال ۹۹ بخشیده شده و تنها اصل جریمه باید پرداخت شود.

 

جهانی با بیان اینکه بخشودگی دوبرابر جرایم به طور سیستمی در مورد جریمه‌های واجد شرایط اعمال شده است، گفت: با این وجود شهروندان می‌توانند برای اطلاع از جرائمی که به اصل مبلغ خود بازگشته به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و لیست جرائم مذکور را دریافت کنند.

 

وی در مورد نحوه پرداخت جرائم نیز گفت: با مراجعه به سایت راهور ۱۲۰ و نیز استفاده از درگاه‌های بانکی بانک های عامل و طرف قرارداد با پلیس راهور شامل بانک‌های مهرایران، پاسارگاد، ملی، سینا، پارسیان، کشاورزی و تجارت می‌توان نسبت به پرداخت جرائم اقدام کرد.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین تاکید کرد که این بخشودگی جرائم شامل بخشودگی اصل جریمه یا پاک کردن خلافی نیست و تنها جریمه‌های دوبرابری دیرکرد بخشوده شده و اصل مبلغ جریمه باید پرداخت شود./ ایسنا

 

ارسال نظر