معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

آغاز مهلت ۹ماهه برای بخشودگی برخی جرائم رانندگی + جریمه‌های مشمول بخشش

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که از ابتدای هفته جاری طرح بخشودگی جریمه دیرکرد دوبرابری جرایم رانندگی آغاز شده و تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عین‌الله جهانی دراین باره گفت: با پیشنهاد پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا و موافقت مجلس شورای اسلامی مقرر شد تا با هدف مساعدت به شهروندان جرایمی که در سال‌های گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع مشمول جریمه دیرکرد دو برابری شده‌اند، بخشیده شده و این جریمه‌ها به مبلغ اصلی جریمه برگردند.

 

وی با بیان اینکه تمام جرایمی که تا پایان سال ۹۹ به عنوان معوق مانده بود و مشمول دوبرابری شده بود، به رقم اصلی خود برگشته است، گفت: رانندگان وسایل نقلیه که دارای چنین جرائمی هستند از امروز تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۰ فرصت دارند که از این بخشودگی استفاده کنند، در غیر اینصورت رقم دوبرابر شده برای جرائم رانندگی دوباره اعمال خواهد شد.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره اینکه کدام جرائم مشمول بخشش دوبرابری جریمه دیرکرد شده‌اند گفت: جرائمی که به وسیله دوربین‌ها ثبت شده، دوبرابر نخواهد شد و بنابراین بخشودگی نیز شامل آن نمی‌شود، اما دیگر جرائم چنانچه که طی دو ماه پرداخت نشود، مشمول جریمه دوبرابر دیرکرد خواهند شد که همانطور که گفتم جریمه دوبرابری دیرکرد تا پایان سال ۹۹ بخشیده شده و تنها اصل جریمه باید پرداخت شود.

 

جهانی با بیان اینکه بخشودگی دوبرابر جرایم به طور سیستمی در مورد جریمه‌های واجد شرایط اعمال شده است، گفت: با این وجود شهروندان می‌توانند برای اطلاع از جرائمی که به اصل مبلغ خود بازگشته به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و لیست جرائم مذکور را دریافت کنند.

 

وی در مورد نحوه پرداخت جرائم نیز گفت: با مراجعه به سایت راهور ۱۲۰ و نیز استفاده از درگاه‌های بانکی بانک های عامل و طرف قرارداد با پلیس راهور شامل بانک‌های مهرایران، پاسارگاد، ملی، سینا، پارسیان، کشاورزی و تجارت می‌توان نسبت به پرداخت جرائم اقدام کرد.

 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین تاکید کرد که این بخشودگی جرائم شامل بخشودگی اصل جریمه یا پاک کردن خلافی نیست و تنها جریمه‌های دوبرابری دیرکرد بخشوده شده و اصل مبلغ جریمه باید پرداخت شود./ ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار