رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

تصمیمات جدید ستاد اقتصادی دولت برای رونق بورس+جزئیات/ روحانی: بانک‌ها به کمک بازار سرمایه بیایند

تصمیمات جدید ستاد اقتصادی دولت برای رونق بورس+جزئیات/ روحانی: بانک‌ها به کمک بازار سرمایه بیایند رئیس جمهور با بیان اینکه حمایت همه جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است، گفت: سیاسی کردن بازار سرمایه و ورود غیر کارشناسی فعالان سیاسی در اظهار نظر نسبت به بورس از مشکلات امروز بازار سرمایه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  دویست و بیستمین جلسه ستاد هماهنکی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه، گزارشی از وضعیت و شرایط بازار سرمایه از سوی ریییس سازمان بورس کشور ارایه شد و راهکارهای پیشنهادی برای ثبات و رونق، ایجاد آرامش و تعادل در این بازار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

در این گزارش با تحلیل عملکرد صندوق تثبیت بازار سرمایه ، پیشنهادهایی برای تقویت این صندوق و افزایش نقش تعادل بخش آن در بازار سرمایه ارایه و مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

 

روحانی در این جلسه با اشاره به نقش محیط سیاسی در عملکرد بازار سرمایه گفت: همچنان که افق مثبت در فضای تولید و تجارت کشور و رفع تحریم ها و محدودیت های خارجی وداخلی، محاسبات سرمایه گذاران در بازار بورس را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را به تقاضای بیشتر در بازار و سرمایه گذاری در واحدهای تولیدی کشور تشویق می کند، ایجاد نگرانی نسبت به دسترسی به بازارها و توان صادراتی بنگاه های اقتصادی نیز اثر منفی بر بازار تحمیل می کند.

 

رئیس جمهور با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت از بازار سرمایه به عنوان یک سیاست اصولی و همیشگی، افزود: باید همراه با آموزش‏ها و ایجاد تمهیدات لازم، زمینه‌های حضور همراه با اعتماد مردم در بازار سرمایه فراهم باشد.

 

روحانی با بیان لزوم تلاش های موثر و مداوم با استفاده از ابزارهای لازم برای ممانعت از رکود بازار بورس،اظهارداشت: سیستم بانکی در این شرایط می تواند به کمک بازار بورس بیاید و با ایجاد امکان لازم برای اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران بورسی ، رونق را به بازار بازگرداند.

 

رئیس جمهور سیاسی کردن بازار سرمایه و ورود غیر کارشناسی فعالان سیاسی در اظهار نظر نسبت به بورس را از مشکلات امروز بازار سرمایه برشمرد و گفت: بازار سرمایه، بازار بسیار حساسی است و برخی اظهار نظرهای نسنجیده می تواند بر شرایط این بازار تاثیر گذار باشد.

 

روحانی تاکید کرد: همه باید از مدیریت هدفمند بازار سرمایه توسط شورای بورس حمایت کنند و این شورا باید از پیشنهادهای فعالان بازار سرمایه و ابتکارات جدید برای ثبات بخشی و ایجاد رونق در این بازار استقبال نماید./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار