ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

پس از چند روز درگیری و تنش میان فلسطینی‌ها و نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مسجد الاقصی، با مقاومت فلسطینی‌های روزه دار، نیروهای امنیتی این رژیم مجبور به ترک دروازه باب العامود شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  با مقاومت فلسطینی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه یک شنبه از باب العامود (دروازه دمشق) در مرکز شهر بیت المقدس عقب نشینی کردند.

 

رژیم صهیونیستی از زمان شروع ماه مبارک رمضان این منطقه را به روی مسلمانان بسته بود.

 

خبرگزاری آناتولی به نقل از شاهدان عینی گزارش داد، بعد از عقب نشینی صهیونیستها، فلسطینیها موانع آهنی و بتونی که مانع حرکت فلسطینیها شده بود را برداشتند.

 

در ادامه این گزارش آمده است، صدها فلسطینی این عقب نشینی نظامیان صهیونیست را به عنوان یک پیروزی در همین منطقه جشن گرفتند.

 

کانال 12 رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نیروهای اسرائیلی بعد از درگیریهای متعدد با فلسطینیها طی روزهای اخیر از دروازه دمشق عقب نشینی کرده‌اند.

 

«احمد طیبی» یک عضو عرب کنست رژیم صهیونیستی گفته است که بعد از خروج اسرائیلیها از این منطقه هیچ درگیری رخ نداده است.

 

از زمان شروع ماه رمضان، نیروهای رژیم صهیونیستی فلسطینیها را از نشستن در باب العامود و برگزاری عبادات و مراسمهای مذهبی مخصوص ماه رمضان منع کرده بود.

 

پیش از این شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجد الاقصی از شوراهای خانوادگی متعلق به ساکنان شهر قدس خواسته بود امکانات و توانمندی خود را بسیج کرده و کمیته‌هایی متشکل از جوانان را برای دفاع از شهر تشکیل دهند.

 

به گزارش پایگاه خبری دنیا الوطن، شیخ صبری بر لزوم آماده ماندن شهروندان فلسطینی برای هرگونه تجاوزات رژیم صهیونیستی طی روزهای آینده تأکید کرد.

 

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

 

 

خطیب مسجد الاقصی گفته بود: تنش‌ها در منطقه باب العامود و پیرامون مسجد الاقصی، اقدامات تحریک آمیز رژیم اشغالگر است که از نخستین روز ماه مبارک رمضان با هدف دور کردن مردم از مسجد الاقصی به کار گرفته شده است./ فارس

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار