۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست  جاسوس اسرائیل در غزه اعدام شد / ماموریت ویژه او چه بود؟ الحوثی: ایران در حمایت از ملت فلسطین نقش محوری دارد ادعای بلومبرگ: نفتکش‌های حامل نفت ایران در مالزی متوقف شدند

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

پس از چند روز درگیری و تنش میان فلسطینی‌ها و نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مسجد الاقصی، با مقاومت فلسطینی‌های روزه دار، نیروهای امنیتی این رژیم مجبور به ترک دروازه باب العامود شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  با مقاومت فلسطینی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه یک شنبه از باب العامود (دروازه دمشق) در مرکز شهر بیت المقدس عقب نشینی کردند.

 

رژیم صهیونیستی از زمان شروع ماه مبارک رمضان این منطقه را به روی مسلمانان بسته بود.

 

خبرگزاری آناتولی به نقل از شاهدان عینی گزارش داد، بعد از عقب نشینی صهیونیستها، فلسطینیها موانع آهنی و بتونی که مانع حرکت فلسطینیها شده بود را برداشتند.

 

در ادامه این گزارش آمده است، صدها فلسطینی این عقب نشینی نظامیان صهیونیست را به عنوان یک پیروزی در همین منطقه جشن گرفتند.

 

کانال 12 رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نیروهای اسرائیلی بعد از درگیریهای متعدد با فلسطینیها طی روزهای اخیر از دروازه دمشق عقب نشینی کرده‌اند.

 

«احمد طیبی» یک عضو عرب کنست رژیم صهیونیستی گفته است که بعد از خروج اسرائیلیها از این منطقه هیچ درگیری رخ نداده است.

 

از زمان شروع ماه رمضان، نیروهای رژیم صهیونیستی فلسطینیها را از نشستن در باب العامود و برگزاری عبادات و مراسمهای مذهبی مخصوص ماه رمضان منع کرده بود.

 

پیش از این شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجد الاقصی از شوراهای خانوادگی متعلق به ساکنان شهر قدس خواسته بود امکانات و توانمندی خود را بسیج کرده و کمیته‌هایی متشکل از جوانان را برای دفاع از شهر تشکیل دهند.

 

به گزارش پایگاه خبری دنیا الوطن، شیخ صبری بر لزوم آماده ماندن شهروندان فلسطینی برای هرگونه تجاوزات رژیم صهیونیستی طی روزهای آینده تأکید کرد.

 

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از «باب العامود»

 

 

خطیب مسجد الاقصی گفته بود: تنش‌ها در منطقه باب العامود و پیرامون مسجد الاقصی، اقدامات تحریک آمیز رژیم اشغالگر است که از نخستین روز ماه مبارک رمضان با هدف دور کردن مردم از مسجد الاقصی به کار گرفته شده است./ فارس

 

 

ارسال نظر