کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته

⁩در بیمارستان برای بیماران جا نداریم، آنها را به خانه می فرستیم

⁩در بیمارستان برای بیماران جا نداریم، آنها را به خانه می فرستیم ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ در پایتخت تکمیل شده و دیگر تخت خالی برای بستری وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرایط کرونایی کشور همچنان بحرانی و خطرناک است، به طوری که ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای پذیرش بیماران کووید ۱۹، تکمیل شده و تخت خالی وجود ندارد. آن طور که از صحبت‌های مسئولان بیمارستانی در بخش دولتی می‌توان استنباط کرد، این است که مجبورند برخی بیماران را با تجویز دارو به خانه برگردانند، چون تخت خالی ندارند.

 

حمید عمادی رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، با بحرانی خواندن شرایط کرونایی کشور، گفت: تعداد مراجعه کنندگان بسیار بالا است، به طوری که ما افرادی را که تا قبل از عید بد حال نبودند اما بستری می‌کردیم، دیگر بستری نمی‌کنیم و با دادن داروهای لازم و در صورت امکان تهیه اکسیژن به منزل می‌فرستیم تا بار شدید بر بیمارستان‌ها کم شود.

 

متأسفانه در موج چهارم کرونا، شاهد افزایش بیماران بد حال هستیم، به طوری که تعداد بیماران بستری در «آی سی یو» ها فراتر از ۵۰۰۰ نفر رفته است که وضعیت خوبی ندارند.

خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام (ره)، با عنوان این مطلب که بیش از ۴۰ درصد تخت‌های بیمارستان به کرونا اختصاص پیدا کرده است، افزود: ظرفیت فعلی نسبت به گذشته افزایش داشته و این نشان دهنده افزایش بستری‌ها است.

 

به گفته وی، در یک هفته گذشته بدترین وضعیت کرونایی را در بیمارستان امام خمینی (ره) شاهد بودیم.

 

صادق نیت تاکید کرد: اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد شاید در آینده با مشکل جدی مواجه شویم.

 

در همین حال، تقی ریاحی رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص)، با اعلام اینکه ۵۰ درصد ظرفیت بیمارستان به کرونا اختصاص یافته است، افزود: حجم مراجعه کنندگان زیاد شده است که بیشتر آن‌ها سرپایی درمان می‌شوند. تاکنون چنین حجم مراجعه‌ای را ما ندیده بودیم.

 

وی با عنوان این مطلب که تأمین دارو برای بیماران کنترل شده است، ادامه داد: افزایش بستری بیماران کرونایی به بهای کم شدن خدمات غیر کرونایی بیمارستان است.

 

سید علی دهقان منشادی متخصص بیماری‌های عفونی، با عنوان این مطلب که تعداد بستری‌ها از ترخیصی‌ها بیشتر است، گفت: بیشتر بستری‌ها خانوادگی هستند و این نشان دهنده سرایت بالای ویروس است.

 

وی با اعلام این موضوع که در سنین پایین هم بستری داریم، افزود: این نشان می‌دهد که بسته پیشگیرانه در سطح خانواده‌ها کمتر رعایت می‌شود.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی، با انتقاد از اینکه فاصله گذاری‌ها کمتر شده است، گفت: اگر رعایت پروتکل‌ها جدی گرفته نشود، روزهای سختی در پیش خواهیم داشت.

 

این در حالی است که محدودیت‌های کرونایی دوباره تمدید شد و انتظار می‌رود شهروندان با رعایت دقیق پروتکل‌ها و اصناف با پیروی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، شرایط به سمت و سوی کنترل بیماری و فروکش طوفان کرونا پیش برود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار