ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ادامه ایران‌هراسی آمریکا؛ این بار با ادعای بازداشت ۲ ایرانی در مرز مکزیک

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با هدف تهدیدآمیز جلوه دادن مسأله ورود پناهجویان از مکزیک به آمریکا، مدعی شد اخیراً ۲ تبعه ایران در تلاش برای ورود به آمریکا از مرز مکزیک، بازداشت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 14
کد خبر: ۸۵۵۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه مدعی شد دو تبعه ایران هنگام تلاش برای ورود غیرقانونی به آمریکا از طریق مرز مکزیک، بازداشت شده‌اند.

وی که روز جمعه برای بازدید از مرز مکزیک به شهر «نوگالس» در جنوبی‌ترین نقطه ایالت «آریزونا» رفته بود، در توییتر نوشته است که در جلسه‌ای که در این شهر با مسئولان مرزبانی آمریکا داشته، مطلع شده که «آن‌ها دو تبعه ایرانی را که تلاش داشته‌اند از دید گشت مرزی پنهان بمانند، بازداشت کرده‌اند. روزانه هزاران مهاجر بازداشت می‌شوند. این یک بحران ملی است و کنگره باید از مردان و زنان شجاع ما که در مرز خدمت می‌کنند، حمایت کند.»

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ماه‌هاست که با طرح ادعای وجود بحران انسانی در مرزهای جنوبی این کشور، به دنبال تأمین بودجه جهت ساخت دیواری در مرز مکزیک است. ترامپ ادعا کرده که این مرز محل ورود قاچاقچی‌ها و خلافکاران است و باید از ادامه ورود مهاجرین غیرقانونی جلوگیری کرد.

واشنگتن همزمان در راستای سیاست ضدایرانی خود بارها ادعا کرده که ایران در آمریکای جنوبی فعال است و ممکن است بخواهد افرادی را از طریق مرز مکزیک به داخل  آمریکا بفرستد. به نظر می‌رسد پنس در توییت روز جمعه خود به صورت غیرمستقیم این دو سیاست را به هم پیوند زده و تلاش کرده ایرانی‌ها را عاملی تهدیدزا به تصویر بکشد.

«جیم هیمس» نماینده دموکرات ایالت «کنتیکت» در مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به توییت پنس، در توییتر نوشته است: «یادآور دیگری از اینکه گوش رئیس‌جمهور به افراد بسیار ذی‌نفوذی است که واقعا می‌خواهند شاهد جنگ ما با ایران باشند.»
دیوارکشی در مرز مکزیک و ممانعت از ورود مسلمان‌ها به آمریکا از جمله وعده‌های انتخاباتی ترامپ بوده و او در روزهای نخست ورود به کاخ سفید فرمانی صادر کرد که بر اساس آن اتباع چند کشور دارای اکثریت مسلمان، از جمله ایران، از ورود به آمریکا منع شدند.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در مصاحبه‌ای مدعی شد که ایران در آمریکای جنوبی فعال است و از «حزب‌الله، سازمان‌های تبهکار فراملی و تروریسم» حمایت می‌کند.
ارسال نظر
آخرین اخبار