قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

وضعیت معیشتی فرهنگیان روز به روز بدتر می‌شود

نماینده مردم تبریز در مجلس به رئیس جمهور تذکر داد: لزوم عنایت ویژه به حل مشکل حقوق و دریافتی بازنشستگان و مستمری‌بگیران احساس می‌شود، وضعیت معیشتی این عزیزان روز به روز بدتر می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 14
کد خبر: ۸۵۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،محمد اسماعیل سعیدی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در تذکر شفاهی، با محکومیت تصمیم رییس جمهور آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی، گفت: امام (ره) فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با مخاطب قرار دادن رضا اردکانیان، وزیر نیرو خواستار لایروبی رودخانه‌های حاشیه شهرهای تبریز، آذرشهر و اسکو با توجه به سابقه سیل سال‌های اخیر شد و افزود: لازم است رودخانه در شهرستان‌های مذکور لایروبی شود تا بار دیگر حادثه جانباختن ۲۲ نفر از شهروندان آذری که در سال ۱۳۹۶ اتفاق افتاد، تکرار نشود.



وی در عین خواستار تقویت سیل‌بندهای روستاهای اطراف شهر تبریز شد چرا که این روستاها در معرض خطر سیل فصلی قرار دارند.

نماینده مردم تبریز در مجلس در تذکری به وزیر آموزش و پرورش خواستار تسریع در پرداخت مطالبات فرهنگیان و حق التدریسی‌ها و تدوین سریع آئین نامه استخدامی حق التدریس‌ها شد و افزود: قانون این کار در مجلس تصویب شده اما آئین نامه آن متاسفانه هنوز در کوچه و پس‌کوچه‌های وزارتخانه می‌چرخد و به نتیجه مشخصی نرسیده است.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خواستار مساعدت وزیر ارتباطات در پرداخت حق و حقوق دفاتر کارگزاران روستاییِ مخابرات به ویژه نیروهای بازنشسته و ایثارگر مخابرات شد و افزود: با وجود برگزاری چندین جلسه هیچ اقدامی برای حل مشکل این عزیزان شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
0
0
احکام ماروهم تیرومرداد میزنن با10درصد افزایش و100 درصدتوبوق وکرنا میکنن