اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

شرایط بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش درباره روند بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 15
کد خبر: ۸۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش  درباره روند اجرای بازنشستگی پیش از موعد برای فرهنگیان شاغل در مدارس اظهار کرد: بازنشستگی پیش از موعد در شرایط فعلی به دلیل الزام به وجود آمده در پرداخت سنوات ارسالی و فرهنگیان و بار مالی که برای آموزش و پرورش به دنبال خواهد داشت، امکان‌پذیر نیست.

 

وی ادامه داد: چنانچه یک فرهنگی ۲۵ سال سابقه خدمت داشته باشد و با احتساب سنوات ارفاقی بخواهد با ۳۰ سال سابقه بازنشسته شود حداقل ۱۵۰ میلیون تومان هزینه برای آموزش و پرورش خواهد داشت که به دلیل کمبود بودجه در این وزارتخانه پذیرش بازنشستگی بیش از موعد امکان پذیر نیست.

 

الهیار ترکمن تصریح کرد: علاوه بر بار مالی برای بازنشستگی پیش از موعد با توجه به کمبود نیرو به این نیرو‌ها در آموزش و پرورش نیاز داریم و بازنشستگی پیش از موعد امکان پذیر نیست.

 

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تعداد بسیار کمی برای باز نشستگی پیش از موعد درخواست داده‌اند، اظهار کرد: چنانچه فرهنگیانی بنابر شرایط به دنبال بازنشستگی پیش از موعد هستند باید با همان سنوات خدمتی بازنشست شوند و تسهیلاتی از قبیل سنوات خدمتی را نمی‌توانیم برای آن‌ها اعمال کنیم.


چگونگی اعمال سنوات ارفاقی برای معلمان استثنایی

وی درباره اعمال سنوات ارفاقی برای معلمان مدارس استثنائی اظهار کرد: با توجه به اینکه نمی‌توانیم سنوات ارفاقی معلمان استثنائی را به طور یکجا پرداخت کنیم بنابراین با سازمان بازنشستگی توافق کرده‌ایم تا معلمانی که به سن بازنشستگی می‌رسند سنوات ارفاقی آن‌ها سال به سال پرداخت شود.

 

الهیار ترکمن یادآوری کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تاکنون سنوات ارفاقی معلمان بازنشسته شده استثنائی تا پایان سال ۹۷ پرداخت شده است و برای سال ۹۸ هم افرادی که به بازنشستگی می‌رسند سنوات ارفاقی‌شان پرداخت خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار