حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

مذاکرات رژیم صهیونیستی و آمریکا برای سازش با عربستان سعودی

سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن از مذاکره با آمریکا بر سر توسعه توافق سازش در منطقه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر گلعاد آردان، سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن در مصاحبه با «یدیعوت احارونوت» از مذاکره این رژیم با آمریکا برای سازش با عربستان سعودی خبر داد.

 

او در این مصاحبه اعلام کرد مذاکرات میان «مئیر بن شبات» رئیس شورای امنیت اسرائیل و «جیک سالیوان» همتای آمریکایی وی روز سه شنبه انجام شد و طی آن توسعه توافق‌های عادی سازی روابط و پیشبرد توافقی با عربستان، علاوه بر پرونده هسته‌ای ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

بر اساس سخنان سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، در این نشست مسأله توسعه توافق‌های موسوم به توافق ابراهیم به شکلی عمیق مورد بحث و بررسی قرار گرفت که از جمله، در خصوص مسأله تمایل اسرائیل به عادی سازی روابط با عربستان بحث شد.
ماه گذشته روزنامه اینترنتی رای الیوم در گزارشی از احتمال عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی خبر داده بود.

 

رأی الیوم در گزارش خود آورده بود: در حالی که بعد از امضای توافقنامه‌های عادی سازی میان رژیم‌های عربی همچون امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی احتمالات زیادی در خصوص پیوستن عربستان سعودی به قطار سازش با تل آویو مطرح شد، اخیراً شاخص‌های زیادی در خصوص انجام چنین توافقی میان ریاض وصهیونیست‌ها مشاهده می‌شود.

 

رای الیوم در ادامه اعلام کرده بود: در این زمینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیراً به اسرائیلی‌ها قول داده که قبل از انتخابات کنست پرواز‌های مستقیم میان تل‌آویو و مکه مکرمه انجام خواهد شد. ۲ روز قبل نیز رژیم صهیونیستی از آغاز پروژه ساخت کانال بن‌گوریون به جای کانال سوئز خبر داد که عربستان سعودی به عنوان مالک دو جزیره صنافیر و تیران نقش بزرگی در افتتاح آن خواهد داشت.

 

این نشریه در پایان نوشته بود: کارشناسان بر این باورند که جمع آوری اطلاعات حاکی از آن است که یک توافق قریب الوقوع میان ۳ طرف سعودی -آمریکایی صهیونیستی شکل خواهد گرفت که بر اساس آن عربستان با عادی سازی روابط با اسرائیل موافقت می‌کند و در ازای آن ایالات متحده دو امتیاز در اختیار سعودی‌ها قرار می‌دهد که آن نیزعدم محاکمه محمد بن سلمان در پرونده قتل جمال خاشقجی و ادامه حمایت نظامی و لجستیکی واشنگتن از عربستان در جنگ یمن خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار