آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

تولید ماهانه یک میلیون دُز واکسن پاستور

رئیس انستیتو پاستور ایران از اهداف صادراتی واکسن پاستور به دیگر کشورهای جهان خبر داد و گفت: بعد از دریافت پاسخ مثبت مطالعات واکسن پاستور در خردادماه، به طور ماهانه یک میلیون دُز واکسن در کشور تولید خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا بیگلری ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت امیرالمؤمنین علی(ع) اظهار داشت: فعلا منتظر کارآزمایی واکسن ‌پاستور هستیم. قبل از اینکه تولید انبوه واکسن داشته باشیم باید از نتایج مثبت آن مطمئن شویم.

 

وی با بیان اینکه فعلا برای خرداد ماه یک میلیون واکسن‌ پاستور تولید خواهد شد، گفت: پس از آنکه جواب مطالعات کارآزمایی واکسن در خردادماه با موفقیت مشخص شد، برنامه ما این است که هر ماه یک میلیون دُز واکسن در سطح کشور تولید کنیم.

 

رئیس انستیتو پاستور ایران با تاکید بر اینکه واکسن پاستور مورد حمایت 100 درصد دولتی قرار دارد، افزود: یکی از کم‌خطرترین واکسن‌هایی که امروزه در دنیا وجود دارد واکسن پاستور محصول مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا است.

 

وی با بیان اینکه در انستیتو پاستور ایران یک مرکز قدیمی و با قدمت 100 ساله است، گفت: این مرکز همواره ثابت کرده که یار دیرین کشور و ملت بزرگ ایران است. نمی‌توانستیم نام و اعتبار انستیتو پاستور را بر روی هر واکسنی قرار دهیم. در واقع باید از کیفیت و قابلیت یک واکسن، مطمئن می‌شدیم.

 

بیگلری ادامه داد: در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، شرایط دنیا همانند روز محشر و قیامت بود و هیچ کشوری در زمینه تولید واکسن راضی نبود به دیگر کشورها کمک کند؛ بنابراین با دانش فنی ایرانی سعی کردیم واکسنی تولید کنیم که عوارض کمتری داشته باشد. ایران و کوبا در زمینه تولید واکسن همکاری دیرینی دارند و خوشبختانه این‌بار هم این همکاری منجر به تولید واکسن مهم کرونا شد.

 

وی در پایان به موضوع صادرات واکسن پاستور اشاره کرد و افزود: قرار ما با کشور کوبا این بوده است که بعد از آن که واکسیناسیون کرونا در 2 کشور ایران و کوبا به اتمام رسید، این محصول را به دیگر کشورها صادر کنیم. بر اساس پروتکل‌های جهانی واکسن پاستور یکی از قوی‌ترین واکسن‌های کرونا در دنیا محسوب می‌شود‌ و قابلیت استفاده در کل کشورها را دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده