امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟
علیرضا رئیسی:

وضعیت کرونایی کشور مثل بیمار ICU است

وضعیت کرونایی کشور مثل بیمار ICU است سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا و تامین واکسن در کشور پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا رئیسی، شنبه شب ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، در خصوص وضعیت بیماری کرونا، رنگ بندی شهرها، برنامه واکسیناسیون و…، توضیحاتی ارائه داد.

وی افزود: نباید غافل شویم از جهش‌های ویروس در کشور، زیرا در حال حاضر وضع ما مثل بیمار آی سی یو است.

رئیسی ادامه داد: مدافعان سلامت خیلی کار بزرگی در مقابل ویروس انگلیسی انجام دادند و هر چند به ما خیلی صدمه زد اما توانستیم موج چهارم بیماری را کنترل کنیم.

وی افزود: وضعیت ویروس‌های جهش یافته به مراتب خطرناک‌تر از ویروس ووهان هستند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: تغییر ژنتیکی منجر به جهش ویروس می‌شود. زیرا، در بدن هر فرد به گونه‌ای متفاوت عمل می‌کند.

وی افزود: ویروس آفریقای جنوبی در مقابل واکسن تا حدودی مقاوم است و الان در کشور ما پیدا شده است.

رئیسی ادامه داد: البته نگرانی ما از ویروس هندی هم هست و بررسی‌ها در حال انجام است که ببینیم ویروس هندی در کشور هست یا خیر.

رئیسی به برگزاری مراسم شب‌های قدر در شهرهای زرد و آبی و همچنین شهرهای قرمز و نارنجی اشاره کرد و گفت: در شهرهای قرمز و نارنجی برگزاری مراسم با رعایت پروتکل‌ها در فضای باز و به مدت دو ساعت امکان پذیر است.

وی به وضعیت بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: هنوز شرایط بیمارستان‌ها بحرانی است.

رئیسی ادامه داد: البته نسبت به میزان بستری‌ها، مرگ و میرها پایین بوده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: رهگیری بیماران و شروع درمان سرپایی بیماران در موج چهارم خیلی خوب انجام شد و بیماران در مراحل ابتدایی ابتلاء تحت درمان قرار گرفتند.

وی به وضعیت تأمین واکسن گریز زد و گفت: فاز یک را که شامل کادر درمان است، به پایان رسانده‌ایم و در مجموع بالای ۹۰ درصد واکسن زده‌اند.

رئیسی افزود: در فاز دو واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال را شروع کرده‌ایم و تا پایان این هفته به اتمام می‌رسد.

وی گفت: سالمندان مطمئن باشند که حتماً واکسن دریافت خواهند کرد و نیاز به ثبت نام حضوری نیست.

رئیسی ادامه داد: فاز سه از نیمه تیر ۱۴۰۰ برای دسته‌ای دیگر از جمعیت کشور آغاز خواهد شد و بعد از آن فاز چهار که قریب به ۳۸.۵ میلیون نفر هستند، واکسینه خواهند شد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار