اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آزادی ۴ زندانی ایرانی و ۷ میلیارد دلار در برابر ۴ جاسوس آمریکایی/ دریافت۴۰۰ میلیون پوند در ازای تبادل نازنین زاغری

آزادی ۴ زندانی ایرانی و ۷ میلیارد دلار در برابر ۴ جاسوس آمریکایی/ دریافت۴۰۰ میلیون پوند در ازای تبادل نازنین زاغری برخی منابع خبری از آزادی ۴ایرانی فعال در دور زدن تحریم و پرداخت ۷ میلیارد دلار در مقابل آزادی ۴ جاسوس آمریکایی که بخشی از دوره محکومیت خود را سپری کرده اند،خبر می دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 02
کد خبر: ۸۶۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع خبری از جمله المیادین، از آزادی ۴ایرانی فعال در دور زدن تحریم و پرداخت ۷ میلیارد دلار در مقابل آزادی ۴ جاسوس آمریکایی که بخشی از دوره محکومیت خود را سپری کرده اند،خبر می دهند.

 

قبلا آمریکا و واسطه های اروپایی تلاش کرده بودند بدون امتیاز دهی ، ایران را وادار به تبادل کنند تا ضمن کاستن از ضربه حیثیتی ایران به سرویس جاسوسی آمریکا ، از تکرار ماجرای جیسون گیت جلوگیری کنند . در پرونده جیسون ، ایران با تحمیل اراده خود به اوباما موفق شد ۱/۷میلیارد دریافت کند.


در همین راستا، به نظر می رسد موضوع تبادل نازنین زاغری جاسوس انگلیسی در ازای ۴۰۰میلیون پوند نیز قطعی شده است.

 

گفتنی است موضوع تبادل زندانیان به عنوان دستورکار مجزا از پرونده هسته ای و در چهارچوب مذاکرات امنیتی مورد توافق طرفین قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار