کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

قرنطينه پرسپوليسي ها جنجالي شد!

قرنطینه کاروان تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازگشت از کشور هند باعث اختلاف نظر بین مسئولان باشگاه شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر, کاروان تیم فوتبال پرسپولیس صبح جمعه گذشته از کشور هند وارد ایران شد تا طبق دستور وزارت بهداشت قرنطینه یک هفته‌ای را در هتل آکادمی پشت سر گذاشته و سپس مجوز حضور کنار خانواده‌های خود و ادامه رقابت‌های لیگ برتر را به دست آورد.

 

این تیم در حالی قرنطینه است که یحیی گل محمدی سرمربی و افشین پیروانی سرپرست تیم نسبت به اجرای آن و همچنین برنامه ریزی سازمان لیگ اعتراض دارند.

 

سرخپوشان پایتخت جمعه هفته جاری باید در اصفهان به مصاف سپاهان در هفته بیست و دوم لیگ برتر بروند. این در حالی است که پرسپولیس تا این روز باید در قرنطینه باشد و تنها اجازه تمرین دارد.

 

یحیی گل محمدی در ابتدا شرایط قرنطینه را پذیرفت و به همراه سایر اعضای تیم از تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در ورزش تمکین کرد اما عدم اعلام تعویق زمان مسابقه با سپاهان اصفهان باعث شد تا سرمربی پرسپولیس خواهان اتمام قرنطینه شود.

 

گل محمدی تمرین نکردن پرسپولیس و شرایط روحی بازیکنان این تیم را برای دیدار با سپاهان نامناسب می‌داند اما جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه همچنان خواهان حفظ قرنطینه از سوی این تیم است.

 

مدیرعامل پرسپولیس به گل محمدی وعده حتمی تغییر زمان بازی با سپاهان را داده است تا کاروان این تیم پس از خروج از قرنطینه فرصت دیدار با خانواده خود و سفر به اصفهان را پیدا کند.

 

اختلاف نظر گل محمدی با مدیران باشگاه برای ماندن در قرنطینه ادامه دارد تا تکلیف دیدار این تیم با سپاهان مشخص شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار